Hellerup Open - sæsonens sidste B&U ranglistestævne

Abgelegt unter Wettbewerbsergebnisse

15 HO 215HO hold dag115 HO dom

Et par billeder fra to dejlige fægtedage til Hellerup Open Tak til Malte for at coache de kampe, der ikke var interne Trekanten Opgør. Tak til Christoffer Rykind-Blarke og Jonas Winterberg-Poulsen for at dømme søndag og til Alexander Tsoronis og Christoffer Rykind-Blarke for at dømme mandag.
Tak til alle deltagere for kampgejst,engageret og dygtig fægtning, godt humør og fantastisk kammeratskab og stor tillykke med medaljerne. 

Fællesbillede fra dag 1 til B&U DM

Abgelegt unter Wettbewerbsergebnisse

2015DM

Tak til foto fra Morten Juhl (copyright Morten Juhl Photography)
Her et billede af klubbens fægtere med træner der fægtede både hold og individuelle kampe på fleuret i kategorierne - dreng/pige og miniorer

B&U Danmarksmesterskaberne 2014/2015 – individuelt og hold: Med nogen forsinkelse kommer her stævneberetningen fra dette års B&U danmarksmesterskaber, 2. – og 3. maj 2015.

 

Verden mødtes i Valby

Abgelegt unter Nachrichten

Tak til fotograf Morten Juhl. Se flere billeder under teksten.

Med 305 tilmeldte fægtere fra i alt 30 nationer, var der i år talen om en rekord stor tilmelding til Trekanten International. Deltagerantallet dækkede tillige over en betydelig variation i forhold til tidligere år, idet der var færre B&U fægtere fra Danmark, og tilsvarende flere fægtere fra udlandet i mange af kategorierne.

Treffen Informationen

Kaufen Trekantens Klubtøj

Zeigen Sie Ihre Farben und unterstützt den Verein durch den Kauf von klubtøj.
Prøv tøjet i klubben (ved kontoret) og bestil din størrelse med logo og navn efter eget valg her

klubtøj

Schalter uns

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 110
2100 København Ø

Telefon: 39 27 13 13
E-mail: Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt. Sie müssen JavaScript aktivieren, damit Sie sie sehen können.

Gefördert durch Unterstützt durch Mitglied