Trekantens arrangement på Kulturnat den 10. oktober 2014

Arkiveret under Nyheder

Vær med til at gøre Trekantens arrangement på Kulturnatten til et brag af en oplevelse!!

SÅ skal vi til at få lagt hovederne i blød til, hvordan vi får lavet en fantastisk aften for Trekantens kulturnat arrangement på Carlsberg. Som I kan se af invitationen (se link) er der lagt op til en gang Zorrro……. Vil I være med? Måske vi også skal planlægge ballonfægtning? Eller teaterfægtning eller……..? Måske en opvisningskamp? Der er mange idéer og forhåbentlig har I også lyst til at bidrage med både idéer og afvikling af selve arrangementet?

Ter Apel 2014 - skal du med?

Arkiveret under Nyheder

Så er invitationen til Ter Apel her. Bemærk af hensyn til hotellet er der bindende tilmelding senest den 1. oktober 2014. Betaling skal ske medio oktober 2014. Prisen og turen er afhængig af deltagelse med ca. 20 fægtere og 10 forældre. Vi håber du har lyst til at deltage. 

klubtøj sælges nu fra hjemmesiden

Arkiveret under Nyheder

I samarbejde med Sport Direct/SportyMe.dk, som Fægteklubben Trekanten har en officiel aftale med, sælger vi nu sportstøj direkte fra vores hjemmeside. Gå ind på linket her eller nederst på siden. du får tøjet sendt direkte hjem.

Nyt om træningen mandag og torsdag

Arkiveret under Nyheder

Torsdagstræningen starter kl. 18.15 - der spilles torsdagshockey kl. 18
Mange i klubben kan lide at spille hockey for sjov, og for nogle er det lige det, der gør, at man kommer til træning på en sur dag. Som et forsøg i den resterende del af året spilles der derfor 'torsdagshockey' hver torsdag kl. 18-18.15 for alle, der har lyst. Det er bare for sjov, og der er ingen faste hold, så kom bare.

Møde information

Køb klubtøj

Vis dine farver og støt foreningen ved køb af klubtøj.

klubtøj

Kontakt os

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 110
2100 København Ø

Telefon: 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sponsoreret af Støttet af Medlem af