Træningslejr for Trekantens voksne fægtere

Arkiveret under Nyheder

Trekantens splinternye sportsfægterudvalg åbner sæsonen med en træningslejr for klubbens voksne fægtere. På lejren underviser klubbens egne trænere + gæstetræner Orvar Jønsson fra Sverige. Programmet er planlagt, så alle får noget ud af lejren uanset våben og fægteerfaring. Dagen afsluttes med en fælles middag og bar, hvor der kan købes øl, vand og vin. 

Cadet Circuit Florina 2014

Arkiveret under Stævneresultater

2014 Florina

I weekenden den 18. og 19.oktober deltog 6 af Trekantens kadets fægtere i European Cadet Circuit i Florina, Grækenland. Lørdag blev der fægtet individuelt og søndag hold. På individuelt var der tilmeldt 81 fægtere. Efter puljerunden blev alle under 64 elimineret. Alle vores klarede cuttet og lå godt placeret. 

Stor fægteweekend for Trekanten

Arkiveret under Stævneresultater

Hold SF
Det danske hold ved world cup stævnet i San Fancisco

Trekanten deltog i tre store stævner denne weekend.

I Reykjavik fægtede Sebastian Toft Bringstrup sig frem til en flot første plads og kunne slutte dagen som nordisk mester på junior sabel 2014.

Kadetterne fægtede et cadet circuit stævne i Florina, Grækenland. Hvor det løkkkes Jacob B. Lang og Mathias Danckwardt at vinde bronze. Kadetterne fægtede også hold og her blev det til en super flot sløvmedalje for Trekanten-holdet. Andetholdet gjorde det også godt og sluttede på en fjerde plads.

I San Francisco fægtede seniorfægterne sæsonens første world cup stævne. Der var hele 198 fægtere til start. Det løkkes Alexander at komme videre fra puljen med to sejre og her vandt Alexander sin første DE kamp imod Samandi fra Tunesien 15 - 12.