Nyheder fra DFF

DFF

 • Flot 7. plads ved senior-VM i Kazan

  Senior-VM i Kazan lakker mod enden. Eurosport viser dog kampe onsdag og torsdag. På stævnets sidste dag opnåede det danske herrekårdehold en meget flot 7. plads blandt de 36 deltagende nationer.

  Det er længe siden, vi er nået så langt. Danmark slog stærke fægtehold ud på sin vej: Kina, Venezuela og Ungarn. Godt gået og et stort tillykke til holdet, landstræneren og delegationschefen: Patrick Jørgensen, Troels Robl, Frederik von der Osten, Klaus Albert Canning, Ferenc Toth og Hans von der Osten.

  Invidividuelt blev Alexander Tsoronis bedst placerede dansker med en 30. plads (af 132) på fleuret.

  På billedet ses kårdeholdet inden deres kamp mod Italien, som endte 41-45 - til de azurblå. Se kampe fra hold-VM her.

  læs mere

 • Ferie på sekretariatet

  På grund af ferie kører sekretariatet med nedsat bemanding i perioden 14.7-1.8. Derfor vil der være sager som først bliver behandlet efter denne dato, og andre vil tage lidt længere tid end normalt. Alle ønskes en god sommer.

  Jørgen

 • Følg med i Senior VM i Kazan

  Lige nu er der elitetræningsamling i København, hvor de danske fægtere træner på livet løs sammen med svenske, franske, amerikanskle og canadiske gæster til Senior VM i Kazan i Rusland d. 15.-23.07.

  Find de af DFF udtagne fægtere her.

  VM kan du følge med i via:

  FIE Videokanal.

  Eurosport

  VM Kazan-hjemmeside.

  DFF ønsker fægterne held og lykke til VM.

  læs mere

 • Referat fra møde i Eliteudvalget 16.6.2014

  Se referat fra mødet her.

 • Sommerlejr - frist for tilmelding forlænges til 8.juli.

  Kære B&U-fægtere og forældre

  Vi har lagt i kakkelovnen til den mest fantastiske sommerlejr i DFF - og tilmeldingsfristen er forlænget til d. 8. juli, så også du/I kan komme med!

  Lejren afholdes 4.august til 9. august.

  Programmet bliver analogt til sidste år, hvor vi havde opprioriteret, at der skulle være mange sjove indslag og endnu flere individuelle lektioner til hver enkelt:

  Foruden et hav af dygtige trænere fra Danmark med Landtræner Ferenc Toth i spidsen har vi også engageret to trænere fra Slovenien og Kroatien. Derudover vil der være foredrag og individuelle sessioner med en sportspsykolog fra Slovenien ved navn Nika Pusenjak til de ældste fægtere. Desuden deltager der på lejren en række udenlandske fægtere.

  Vi har endnu et initiativ i år, hvor vi vil lavet et særprogram til forældre, som gerne vil vide mere om verdens sjoveste sport. Læs mere herom i invitationen. Eller meld dig til sommerlejrens Facebookgruppe.

  Lejrledelsen består af de to kendte unge damer, Louise Amalie Morell Vestergaard og Rebekka Knudsen. Kom og vær en del af noget ganske særligt, som vil give dig/jer minder i mange år frem.

  Se, hvordan du/I tilmelder jer i invitationen.

  De bedste fægtehilsner Jan Sylvest - DFF's Formand

  læs mere