Nyheder fra DFF

DFF

 • Ranglistevindere i B&U.

  Ved ranglistestævnet i Rudersdal d. 11.10.2014 blev vinderne af  B&U ranglisten 2013-14 hyldet, og fik deres velfortjente medalje.

  Se vindernavnene her.

 • 2 x Bronze til Cadet Circuit i Florina

  ...

  De danske kadetfægtere fortsætter med at vinde medaljer ved Cadet Circuit-stævnerne - europacuppen arrangeret af det europæiske fægteforbund. Sidst var det medaljer ved stævnerne i Manchester og Ankara. I denne weekend blev det til 2 bronzemedaljer ved fleuretstævnet i Florina i Grækenland, hvor Mathias Danckwardt og Jacob Brandt Lang tog medaljer.

  Dette var faktisk en gentagelse af sidste års succes, hvor det også blev til 2 danske bronzemedaljer ved samme stævne. For Mathias var det i år den anden medalje ved  samme stævne. Han tog nemlig også den ene af bronzemedaljerne sidste år. Stævnet havde i år 80 deltagere.

  Også på hold klarede danskerne sig godt. Se mere her. Se samlet resultat individuelt her.

  Tillykke fra DFF til fægterne.

  læs mere

 • Åthus Cup og Skrydstrup Cup 2014

  Se resultater fra Århus Cup 2014 5. afdeling her

  Se resultater fra Skrydstrup Cup 2014 5. afdeling her

 • Kårdecuppen 2014

  Se stilling efter 5. runde for kårdecuppen 2014 her

 • Sølv til Cadet Circuit i Manchester

  Igen medalje ved Cadet Circuit.

  I forrige weekend vandt danske kadetkårdefægtere 2 bronzemedaljer i ved Cadet Circuit-stævner i Ankara. I denne weekend var turen så kommet til, at fleuretfægterne på kadetlandsholdet kunne tage noget ædelt metal med hjem fra Cadet Circuit-stævnerne, som arrangeres af det europæiske fægteforbund. Og det gjorde fægterne så!

  Ved CC-stævnet i lørdags i Manchester vandt Mathias Danckwardt nemlig sølv på herrefleuret i et stort og skarpt felt med 115 deltagere.

  Også de øvrige danske fægtere til fleuretstævnet i Manchester klarede sig godt - bl.a. blev bedste danske damefægter nr. 8 ud af 75 deltagere.

  Se alle resultater: Herrer. Damer.

  Derfor (igen) et stort tilykke fra DFF med det flotte resultat. Denne gang med sølv! Hvad bliver det næste?

  Foto: Fra Junior-DM 2014, Jeanne Kornum 

  læs mere