Skip to main content

B&U DM 2011 - kæmpe succes for Trekanten

Conrad_DM
Conrad kongstad efter sikkert at have vunder dreng/pige-finalen over Alexander Brems fra HFK
(foto. Karsten Weirup)

Børne og Ungdoms Danmarksmesterskaberne 2011 blev en kæmpe success for Fægteklubben Trekanten. Trekanten vandt guld i alle fleuretkategorier, undtagen miniorer dame fleuret hvor vi i stedet vandt en flot sølvmedalje, den gik til Hanna Bockhahn der kun har fægtet i få måneder.
Den endelige medaljestatistik kommer så snart de samlede resultater kommer ud på nettet. Vi skulle jo nødigt glemme at nævne nogen.

Der er ingen tvivl om at Trekanten ligger i den absolutte front på fleuret. Det viser med alt tydelighed hvad hård og målrettet træning igennem en lang årrække har ført til. Vores fægtere klare sig ikke kun godt på den nationale scene men i høj grad også på den internationale.
Næste test af dette bliver ved det ekstremt store og internationale stævne CEP Marathon i Paris den 5. – 6. februar. Her skal Trekantens bedste dreng/pige fægtere dyste imod den samlede horde af jævnaldrene fægtere fra HELE verden.  Men den store succes fra DM skal nok give vores fægtere noget med i bagagen til dette stævne, det er der ingen tvivl om.
Husk at klik på Maltes blog for at se hvordan det går i Paris.

ENDELIGE MEDALJEHØST:
Guld: 6
Sølv: 5
Bronze: 6

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.