Bedste danske VM resultat siden 1999

Arkiveret under Stævneresultater

conrad SVM
Conrad Kongstad i tæt kamp med Andre Sanita fra Tyskland (Foto: Astrid van Barneveld-Glimmerveen)

Man skal helt tilbage til VM i Seoul i 1999, for at finde et dansk VM resultat der kan matche det der skete i dag. Alle fire danske herrerfleuretfægtere Kolja Dahlin, Conrad Kongstad, Thomas Berg og Alexander Tsoronis fægtede super flot i deres puljer og kom alle sikkert videre til eliminitionskampene. 
Især Thomas udviste flot stil og var bare et point fra at gå direkte videre til top 64 fra puljen.

Alle fire drenge fægtede også rigtig stærkt i deres eleminationskampe, som de pga. deres gode puljeresultater kun skulle fægte en af. Desværrer tabte Conrad sin kamp 15-12, og kom derfor ikke videre til top 64.
Men det faktum at alle gik sikkert videre fra puljerne, og at tre fægtere er gået vidre til anden dagen, er bestemt ikke hverdags hændelser i dansk fægtning.

Næste fægtedag bliver på søndag hvor drengen skal fægte i top 64. Det skal blive spændene at følge dem og du kan her på siden holde dig fuldt opdateret med alt hvad der sker fægterne ved VM i Leipzig.

Senior VM starter

Arkiveret under Nyheder

El Salvador
Gabriela Barrera blev den første Trekanten-fægter i kamp ved VM i Leipzig (Foto: Augusto Bizzi)

I går blev senior VM i Leipzig skudt i gang. Førstedagen startede med at hele tre kategorier skulle fægte sig frem til top 64. På herrer kårde havde Danmark fire fægtere med - Frederik Von Der Osten, Patrick Jørgensen, Troels Robl og Christian Linnemann. Det lykkes kun Patrick at komme videre til top 64, og han skal først fægte igen på lørdag.
På damefleuret havde Danmark ikke kvalificeret nogen fægtere i år. Men det havde El Salvador, og her skulle Gabriela Barrera fægte. Gabriela fægter til daglig i Trekanten, og derfor var klubben repræsenteret på senior damefleuret for første gang i mange år ved et verdensmesterskab.
Desværre var det en hård pulje og Gabriela kom ikke videre fra puljen. Det betød derfor også at Trekantens cheftræner Malte Trier Mørch - for første gang i sit liv var træner for en anden nation en Danmark. Det forklarer den blå T-shirt Malte har på billedet.
Dagen bød også på herre sabel, men her havde Danmark heller ikke nogen fægtere med i år.

I dag skal fleuretdrengene i ilden. Det er klokken 15:30 at det starter. Du kan følge alle resultaterne live ved at klikke på linket nedeunder. Hele fleuretholdet er Trekanten-fægtere, og de har i den seneste tid arbejdet hårdt på forberedelserne til dette års VM. I starten af juli var de alle på fægtelejr i London for at træne med det britiske landshold og flere andre.
Hvis drengene gør det godt i dag, så kommer de videre til top 64 og kvalificerer sig dermed til anden dagen for fleuret, som er på søndag.

LINK - LIVE RESULTATER VM LEIPZIG
LINK - OFFICIEL WEBSITE

Sommertræning og sommertrænings-program i juni og juli måned

Arkiveret under Nyheder

sommertræningsprogram

Kære alle medlemmer

Nu siger Fægteklubben Trekanten tak for en god lang 2016-2017 sæson. Vi håber alle vores medlemmer får en dejlig sommer og kommer tilbage med opladte batterier. 
Første normale træning i sæson 2017-2018, bliver mandag den 7. august og både DGI-Hold og alle hold i Trekanten starter op igen.
Den 14. august holder vi indvielse af vores nye flotte klublokaler, og vi håber selvfølgelig at alle klubbens medlemmer vil være med til at fejre denne dag med os. Der kommer flere informationer ud om indvielsen i løbet af juli.
Ellers glæder vi os til at se rigtig mange af jer på sommerlejrn i Sakskøbing fra den 1. til 5. august.

LINK - SOMMERLEJR 2017

SOMMERTRÆNING:

Der vil blive arrangeret sommertræning, hvor alle klubbens medlemmer er velkommen. Dette vil foregå hver mandag og torsdag fra og med den 26. juni til og med torsdag den 3. august.

Stabil holdindsats ved senior EM

Arkiveret under Stævneresultater

Kolja vs Sanita
Kolja Dahlin fægter her imod Andre Sanita fra Tyskland (Foto: Augusto Bizzi)

De danske seniorfleuretfægtere fortsatte onsdag med at udvise topform, idet holdet gik hen og vandt to hårde holdkampe imod Israel og Belgien. De to sejre er de første to sejre, som det danske landshold vinder på hold i mange år, og indbringer dermed de første vigtige world cup point på verdensranglisten. 

Holdet bestod af Kolja Dahlin, Thomas Berg og Emil Andersen. Deres første kamp var imod et stærkt tysk mandskab, hvor hovednavne som Peter Joppich og Benjamin Kleinbrink, hører til de absolut tungeste navne i herrerfleuret. Det danske landshold gjorde det dog godt, og ligesom ved world cuppen i Paris, ydede de danske drenge stor modstand. Især Kolja var i sit rette element i denne kamp og satte mange point. Kampen sluttede med en tysk sejr på 45-30.

Møde information

Køb Trekantens Klubtøj

Vis dine farver og støt foreningen ved køb af klubtøj.
Prøv tøjet i klubben (ved kontoret) og bestil din størrelse med logo og navn efter eget valg her

klubtøj

Kontakt os

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 110
2100 København Ø

Telefon: 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sponsoreret af Støttet af Medlem af