Nye FIE regler

Arkiveret under Klip fra pressen

Til sidst i denne nyhed kan du via et eksternt link læse om de nyeste FIE regler.
Reglerne dækker følgende områder:

1. Ændringer i reglerne for afvikling af junior hold VM
2.  Junior hold world cups
3. Ændring af tidsperioden i hold kampe fra 3 til 2 min

Ramasjang-Pokalen går til Fægteklubben Trekanten!!!

Arkiveret under Klip fra pressen

dr_ramasjang_big

En af sæsonens måske vigtigste pokaler blev i dag, klokken ca. 18.30, vundet af to friske drenge fra Fægteklubben Trekanten. Gabriel Hesthaven og Anton Tietjen dystede imod to friske tennis-piger, ved aftens benhårde Ramachancen på DR Ramasjang. Der blev dystet i saftevandssugning, som Anton vandt sikkert efter at have suget næsten en halv litter op i munden over i et glas, på kun 45 sekunder.
Tennispigerne kom igen i tredje runde hvor de i paratviden slog Anton og Gabriel snævert. Antons evner på Ramasjang-grisen, skulle dog vise sig at være bare et sekund bedre end tennispigernes, og dermed var sejren i hus.

Stor TILLYKKE til Anton og Gabriel for at have vundet Ramasjang-Pokalen hjem til klubben.
Der skal fra klubben lyde en stor tak til alle de mange Trekanten-fægtere der var mødt op for at støtte Gabriel og Anton. I så alle super godt ud på fjernsyn og viste klubben på landsdækkende tv kanon godt!

Se hele udsendelsen ved at klikke på dette link her - DR RAMACHANSEN 6. JUNI 2012

Trekanten-nostalgi

Arkiveret under Klip fra pressen

Trekantenmaerke

I 1992 flyttede Fægteklubben Trekanten ind i Århusgade nr. 88 i Hans Just bygningen hvor vi havde fægtesal indtil februar 2000. DR Flimmersport besygte os visnok i 1997 eller ca der omkring. I indslaget interviewer den unge raporter to endnu yngre fægtere. Den ene er Anne Sofie Kiil der i dag stadig er i klubben og blandt andet er ansvarlig for vores firma-arrangemnenter og så Chirstoffer Elleby Larsen, som desværre ikke fægter mere.
Gamle fægtere vil helt sikkert nyde det gamle klip, nye fægtere kan lære lidt om Trekantens historie og helt nye folk som intet ved om fægtning, vil her få en fin lille gennemgang af sporten og dens historie.

LINK TIL DR RAMASJANG - FLIMMERSPORT