Malmø Open

Arkiveret under Stævneresultater

I weekenden den 8. og 9. april deltog Trekanten talstrækt i Malmo Open 2017. Samlet set havde vi mere end 26 startende fægtere på både kårde og fleuret.
Det blev til mange gode kampe – og mange gode resultater.


Lørdag var den første Trekanten fægter i ilden – Sophia kastede sig ud i junior kategorien og fik nogle gode kampe ud af det. Sophia sluttede på en samlet 10. plads.
Dernæste var det kårde kadet dame, hvor Martha og Kamma kæmpede sig til en 11. og 14. plads. Hos kadet herrerne kom Christoffer Bernsen på en flot 8. plads og Oscar på en 13. plads.
I fleuret ældre ungdom dame (2002 -) havde vi én fægter med og Marie gik hen og vandt sølv. I dagens største gruppe - Fleuret ældre ungdom herre (2002 -) – med hele 33 fægtere, havde vi til gengæld 6 fægtere med. Med så mange fægtere kan det ikke undgås, at de på et eller andet tidspunkt mødes i en udslagning og så sådan blev det også her. Der var nogle tætte kampe og slutresultatet blev sølv til Christoffer Horn, 5. plads til Julius T, 6. plads til Steffen, 8. plads til Anton, 9. plads til Silas og 11, plads til Mikkel.
Lene sluttede dagen af i senior dame med en 6. plads.
Søndag måtte Mikkel tidligt op og starte dagen i fleuret yngre ungdom dame (2004 -). Det gik rigtig godt og Mikkel vandt sølv.
Sarah gjorde det godt på Kårde junior dame og sluttede på en 5. plads. Hos herrene gav Casper den gas og vandt sølv. I samme gruppe sluttede Christoffer B på en 19. plads.
I Kårde ældre ungdom dame (2002 -) fik Kamma og Ria kæmpet nogle spændende kampe og endte på henholdsvis en 10. og 11. plads.
Hos Fleuret kadet dame blev det til en 5. plads til Naja og en 7. plads til Marie, mens Sophia indtog 10. pladsen og Josephine 14. pladsen.
I kadet fleuret herre sluttede Jonas W dagen af med at vinde guld. I samme gruppe blev Ruben 8, Jonas K blev 11, Silas 12, Steffen 14, Samuel 15, Christopher H 16 og Julius T 21.
Der skal lyde en kæmpe tak til Augusta, Julius og Thomas for deres indsats som træner og Christoffer Rykind-Blarke og Casper Persson for at stille op som dommer. I gjorde det alle super godt!! Og selvfølgelig også en stor tak til alle de dygtige fægtere, som kænpede så flot og som støttede op om hinanden, når de ikke selv lige fægtede. Det var igen en fornøjelse at tilbringe en weekend i jeres selskab.