Jonas Winterberg Poulsen vinder CC 2017 i Manchester

2017 CC MAN1

Imponerende sejr for Jonas Winterberg-Poulsen som kom helt til tops og vandt en spændende finale 15-11 over italianeren Lorenzo Mangiarotto, og blev dermed nr. 1 blandt de 152 unge mænd Det er første gang i Trekantens historie, at en fægter fra klubben har vundet et fleuret CC (Cadet Curcuit).Stort tillykke til Jonas.

Se flere billeder fra stævnet og turen her - se gruppebillede nedenfor.

Det var også først gang klubben var afsted med så mange fægtere til et CC - 8 unge mænd og 4 unge kvinder stillede op og fægtede flot og flere gik videre efter første puljerunde. Der deltog 152 mænd og 125 kvinder. Malte og Kolja havde travlt som trænere og gav gode råd til alle undervejs - stort tak for det. En special tak skal også lyde til Anne Kirstine Gjalbæk, der som turansvarlig havde styr på alle de praktiske oplysninger både op til og under stævnet, og gjorde det nemt for deltagerne at booke fly og hotel. Mødetidspunkter, transport og styr på aftensmad var der også styr på.
Fredag spise vi italiensk i to hold og lørdag var der fællessspisning på restauranten Harvester lige overfor hotellet. I alt var vi 24 personer af sted og derudover fra Danmark deltog Stine Olstrøm med træner Jan Lauritsen.

Der var flere flotte fægteresultater og nedenfor ses de endelige placeringer.
Stort tillykke med de flotte resultater til alle fægterne.

Jonas Winterberg Poulsen, nr. 1
Steffen Gjaldbæk nr. 31
Ruben Wilmont Jeiner nr. 65
Samuel Weyhreter nr. 67
Jonas Karlsen nr. 83
Julius Manz Thorbek nr. 101
Silas Schelke Poulsen nr. 114
Mikkel Gjaldbæk nr. 129

Marie Winterberg Poulsen nr. 37
Naja Vaaben nr. 52
Josephine Barfod Damgaard nr. 92
Sophia Sanchez nr. 95

cc gruppebillede