Skip to main content

Trekantens venner: Beretning fra generalforsamling

Støtteforeningen Trekantens Venner afholdt generalforsamling den 25. oktober 2010. Herunder kan du læse bestyrelsens beretning:

Støtteforeningen har gennem det sidste år været deltagende i en række arrangementer og aktiviteter omkring fægteklubben.

I forbindelse med hjemlige stævner, foretog Støtteforeningen en underskudsdækning ved Trekanten Open sidste år. Ved Trekanten Internationale, var vi synlige med såvel Fanshop som med lotteri. I årets løb, har der i bestyrelsen været en løbende diskussion af, hvordan Støtteforeningen skal støtte deltagelse i udenlandske stævner. Fra at der tidligere er blevet ydet engangsbeløb til Fægteklubbens rejsekonto, er den nuværende holdning, at der ydes efter særlige behov. Det skyldes, at Støtteforeningen gerne vil opmuntre til bred deltagelse i mange forskellige stævner, og her er der tale om såvel fleuret- som kårdestævner. Ligeledes kan der være tale om egentlig underskudsdækning efter deltagelse i stævner, samt betaling af gebyrer for manglende dommer.

I årets løb har Støtteforeningen doneret nye batterier samt en kamerafod til Fægteklubbens videokamera. Nye træningsdragter til Malte og Ferenc er det ligeledes blevet til. Ydermere har Støtteforeningen doneret de træningsdragter som de frivillige trænere i klubben er blevet udstyret med.

Der har været flere særlige begivenheder i Fægteklubben det seneste år. Ved Maltes 30-års fødselsdagsreception forærede Støtteforeningen ham et gavekort til TP-Musik. Ved Helles bryllup gav Støtteforeningen et kontant tilskud til en middag på bryllupsrejsen. Ved Ferenc 50 års fødselsdagsreception, forærede Støtteforeningen ham et par Georg Jensen lysestager. Vi har i bestyrelsen set det som en god måde, på forældre og andre medlemmers vegne at markere, at der sættes stor pris på det arbejde de centrale personer i Fægteklubben yder.

Det praktiske arbejde har i år også indebåret hjælp til indkvartering af seks ungarske fægtere. Her oplevede vi igen en stor velvilje fra forældrekredsen.

Af årets sociale arrangementer i Fægteklubben, deltog vi i Juleindledningen med Café, og ved Sommerindledningen fik vi med velvillig bistand fra forældre en hyggelig grillafslutning på sæsonen. Ved indledningen på den nuværende sæson, afholdt vi årets grillarrangement, som havde stor deltagelse.

I foråret arrangerede Støtteforeningen klubbens deltagelse i Vanløse Idrætsnat. Et hold veloplagte fægtere lavede et flot fremstød for sporten. På en kold og blæsende aften, fik de givet mange børn og voksne en helt særlig oplevelse. Støtteforeningen sponserede pizzaer, og fik igen uvurderlig hjælp af en flok aktive forældre.

På årets sommerlejr havde vi et udmærket tøjsalg. Mængden af klubtøj som vi har tilbage, er efterhånden nedbragt betydeligt. Støtteforeningen har dels haft forskelligt tøj til salg som t-shirts, sweatshirts o.lign. som hidrører fra den seneste tøjbestilling. Yderligere har klubben overtaget en større mængde tøj og andre effekter som stammer fra en langt tidligere tøjbestilling. Den sidste del er svær at nedbringe, men det går i en positiv retning.

På sommerlejren var der i år oplæg ved Freddy Gleisner om Mental træning. Et spændende felt, som mange af klubbens dygtige fægtere sikkert vil komme til at bruge en del af deres tid på i fremtiden. Dette oplæg var Støtteforeningen glade for at sponsere, da meget tyder på at mange vil kunne få glæde af det.

Støtteforeningens økonomiske grundlag er primært medlemskontingenter. Herudover har vi indtægter fra tøjsalg, lotteri, julecafé samt juice- og frysemadssalg. Det seneste år er der arbejdet på at få frysemadsordningen til at fungere igen. Det har indtil videre vist sig svært at få ret mange til at melde sig som aktive. Så fra bestyrelsen skal der lyde en opfordring til alle forældre om at engagere sig i denne ordning. Dels er det et meget værdifuldt tilbud til fægterne, dels støtter det Trekantens Venners arbejde.

Når vi skuer tilbage på året som er gået, synes vi at der har været et højt aktivitetsniveau hos såvel fægtere og trænere, som hos en stor skare af aktive forældre. Det høje aktivitetsniveau i forældrekredsen er af stor betydning for, at Fægteklubben Trekanten er, og kan vedblive med at være den klub den er. Derfor skal der lyde en tak til de mange som har knoklet i sidste sæson med mange forskelligartede opgaver. Desuden vil vi huske på, at alle opgaver i klubben har betydning, og derfor opmuntre alle forældre til at huske dette. Så når man alligevel er i klubben, er det en god idé at tjekke om opvaskemaskinen trænger til at blive fyldt eller tømt, om skraldespanden skal smides ud, eller om der ligger tøj på gulvet som vil blive glad for at komme på bøjle osv.

I bestyrelsen ser vi frem til arbejdet det næste år, som sikkert igen vil byde på mange forskellige opgaver og oplevelser.

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.