Skip to main content

Lær at fægte!

medajler 001

 

SÅDAN KOMMER DU I GANG

Du kan begynde at fægte uanset hvor ung eller gammel du er! Afhængigt af din alder er der forskellige måder at starte på.

Børn og unge

Børn og unge, der vil lære at fægte, starter direkte på et hold med andre på samme alder. Er du under 17 år skal du kontakte klubbens børne- og ungdomsansvarlige Malte Trier Mørch på tlf. 26 83 44 08 eller e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Malte vil hjælpe med at finde det hold, der passer bedst til dig.
Vi tror på at børnene skal have den bedste start på deres fægtekarrier. Derfor sikre vi at de trænere, der er ansvarlige for de yngste, har stor erfaring. Alle B&U trænere er elitefægtere som fægter eller har fægtet på højt internationalt niveau.
Der findes flere begynderhold. Her kan du kan finde træningstider og steder der passer bedst til dig.

12 ugers introkursus for voksne

Tre gange om året har vi introkursus for unge og voksne, som vil lære at fægte. Du skal være mindst 18 år eller derover for at deltage på kurset – men der er absolut ingen øvre aldersgrænse! Kurset er et basiskursus i fægtning, så du er klar til at fortsætte på klubbens almindelige voksenhold bagefter, hvis du vil. Fægtning er sjov motion, og træningen indeholder også opvarmning, styrketræning, koordinations- og konditionstræning, så du får arbejdet kroppen godt igennem. Du får også adgang til vores styrketræningslokale. Og så bliver der selvfølgelig fægtet masser af kampe!

Introkurset forgår på Trekantens fægtesal i Ryparkens Idrætsanlæg og løber over 12 mandage kl. 17.30 – 19.00. Kurset koster 850 kr. og dækker træning samt lån af alt nødvendigt fægteudstyr. Deltagelse er helt uforpligtende, så du binder dig ikke til mere end introkurset. Første gang er en gratis prøvetime hvor du gratis og helt uforpligtende kan beslutte dig for om du ønsker at fortsætte på kurset.

Tilmelding til introkurserne sker ved at sende en email til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller send os en besked på Facebook. Der er plads til 15 deltagere på hvert hold.

De tre forløb starter:

  • Mandag den 27. august 2018 (første gang er en gratis prøvetime)
  • Mandag den 26. November 2018 (første gang er en gratis prøvetime)
  • Mandag den 11. Marts 2019 (første gang er en gratis prøvetime)

Når introholdet er slut, er du klar til at deltage på klubbens voksenhold, hvis du har lyst til at fortsætte med at fægte. Omkring indmelding og kontingent, læs nærmere her. Klubbens voksenhold træner mandage kl. 19-21 og torsdage kl. 18-21. Man vælger selv, om man vil fægte en af dagene eller begge dage. Du kan fægte både fleuret, kårde eller sabel hos os i Trekanten og der er fri adgang til vores styrketræningsrum.

Har du fægtet før?

Hvis du har fægtet før og ønsker du at begynde igen, så kontakt venligst klubben på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så finder vi det bedste hold til dig.

Student visiting Denmark

We have many students visiting us throughout the year. You are more than welcome to join practice as much as possible. Please email us at Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. or email our head coach Malte Trier Mørch Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. if you wish to come by for a visit.

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.