Cadet Circuit Florina 2014

Arkiveret under Stævneresultater

2014 Florina

I weekenden den 18. og 19.oktober deltog 6 af Trekantens kadets fægtere i European Cadet Circuit i Florina, Grækenland. Lørdag blev der fægtet individuelt og søndag hold. På individuelt var der tilmeldt 81 fægtere. Efter puljerunden blev alle under 64 elimineret. Alle vores klarede cuttet og lå godt placeret. 

Stor fægteweekend for Trekanten

Arkiveret under Stævneresultater

Hold SF
Det danske hold ved world cup stævnet i San Fancisco

Trekanten deltog i tre store stævner denne weekend.

I Reykjavik fægtede Sebastian Toft Bringstrup sig frem til en flot første plads og kunne slutte dagen som nordisk mester på junior sabel 2014.

Kadetterne fægtede et cadet circuit stævne i Florina, Grækenland. Hvor det løkkkes Jacob B. Lang og Mathias Danckwardt at vinde bronze. Kadetterne fægtede også hold og her blev det til en super flot sløvmedalje for Trekanten-holdet. Andetholdet gjorde det også godt og sluttede på en fjerde plads.

I San Francisco fægtede seniorfægterne sæsonens første world cup stævne. Der var hele 198 fægtere til start. Det løkkes Alexander at komme videre fra puljen med to sejre og her vandt Alexander sin første DE kamp imod Samandi fra Tunesien 15 - 12. 

Flot fægtning ved Rudersdal Open 2014

Arkiveret under Stævneresultater

15 B&U fægtere fra klubben fægter lørdag/søndag til Ruderdal Open - flot fægtning og 15 medaljer blev det til - 4 guldmedaljer, 5 sølvmedaljer og 6 bronzemedaljer, så Fægteklubben Trekanten var igen den klub, som kom hjem med fleste medaljer fra et stævne.
Stort tillykke til alle fægterne for god kampånd, støtte til hinanden og flotte resultater.

Klubbens B&U ranglistevinderen 2013/2014

Arkiveret under Stævneresultater

I forbindelse med dagens Rudersdal Open blev tilstedeværende ranglistemestre for sidste sæson 2013/2014 belønnet med medaljer fra DFF og et gavekort til Sportsmaster. Stort tillykke til klubbens fægtere:

Jonas Winterberg.Poulsen, ranglistevinder dreng/pige - dreng
Josephine Barfod Damgaard, ranglistevinder dreng/pige -pige
Ruben Wilmont Jeiner, ranglistevinder puslinge, dreng
Mikkel Gjaldbæk, ranglistevinder miniorer

Se billeder - flere på vej...