Resultater fra Københavnsmesterskaberne 2015

Arkiveret under Stævneresultater

Københavnsmesterskab 2015

66 starter, 2 hverdagsaftner - og 6 københavnsmestre!

Københavnsmesterskaberne blev igen i år afholdt på Trekantens fægtesal. Ikke mindst om onsdagen, hvor der var både fleuret og sabel, var der mange mennesker på salen – faktisk så mange, at det i fremtiden bliver nødvendigt igen at bruge tre aftener på afviklingen af stævnet. Dette har ikke været nødvendigt i de sidste 10 år! Derfor en ekstra stor tak til Ferenc og Malte, der gav en stor hånd med ved afviklingen.

Mange hilsner

- og vi ses til næste år

Lene Jensen, Trekanten

Resultaterne blev følgende:

Tætte kampe til hyggeligt fægtestævne i Haderslev

Arkiveret under Stævneresultater

Sydjylland Open hold

Endnu en dejlig fægtelørdag med 10 deltagere fra klubben til Sydjylland Open - og flere spændende kampe blev fægtet og afgjort på sidste touché. Alle deltagerne fik en flot placering og flere medaljer blev det til.

Stor tak til Jonas Winterberg-Poulsen som viste sine dygtige evner som dommer (hvor vi jo er vant til at se ham fægte og på podet til medaljer) og til Tobias Andersen, der som træner-stand in efter aftale med Malte, på fornem vis forsøgte at være til stede allevegne og på pisterne efter behov, da mange kampe blev fægtet samtidig.

Flere billeder af bedre kvalitet på vej og flere resultater kan forhåbentlig snart deles efter offentliggørelsen i Ophardt...

Stort tillykke til Oscar Skals som vandt guld på kårde i dreng/pige kategorien og fægtede søndag i Haderslev.

Solid Trekanten-indsats i London

Arkiveret under Stævneresultater

Eden Cup 2015
Kolja og Thomas hepper og coacher Mathias Danckwardt i sin top 128 kamp

Fægteklubben Trekanten kæmpede sig til nogle meget stærke resultater i dag ved Eden Cup i London. Kolja Dahlin sluttede på en super flot plads i top 8 hvor Koljas endelige placering blev 6.
Thomas Berg vandt alle 6 kampe i puljen og var ranket som nummer 3. Thomas fægtede rigtig godt i puljen men tabte top 32 imod Lorenza Francella fra Italien og sluttede på en 17. plads.
Conrad Kongstad fik for første gang vundet ikke bare en men to DE kampe og sluttede, ligesom Thomas, i top 32. Conrads endelig placering blev 31.

Bronze til holdkonkurrence til Jönssons Pokal

Arkiveret under Stævneresultater

Trekanten stillede med et hold til Jönsson Pokalens holdstævne. Holdet bestod af Steffen og Mikkel Gjaldbæk og Christopher Horn, de fægtede i yngre ungdom. Der var et godt samarbejde mellem drengene og det lykkes efter mange flotte kampe at få en bronze pokal. Vi siger stor tak til Kasper Persson, der stillede op som dommer for Trekanten og coachede drengene de sidste to kampe.

holdfkt

Stævneberetning fra Wapen van Vlagtwedde - Ter Apel

Arkiveret under Stævneresultater

Ter Apel mv. 2014 052

Så er 9 glade fægtere og en stolt træner vendt hjem efter en fantastisk fægteweekend i Ter Apel. Hygge, fremskridt på pisterne, kampråd, opbakning og støtte til hinanden under puljer og udslagning og finaler, når det var muligt. B&U fægterne viste flot, hvordan de kunne komme på niveau pointmælssigt efter at have været bagud og få sat flere toucheer og mange kampe blev vundet i puljerne og 6 medaljer blev det til - stort tillykke.