Gode resultater ved senior DM

Arkiveret under Stævneresultater

DM medaljer
På herrerfleuret tog Trekanten alle medaljer. Her ses fægterne med deres stolte træner. (Fra venstre mod højre) Emil U. Andersen (sølv), Alexander Tsoronis (guld), Malte Trier Mørch (træner), Kolja Dahlin og Thomas Berg (bronze)

Fægteklubben Trekanten var arrangør for senior danmarksmesterskaberne sidste weekend. Mesterskabet blev afviklet på fineste vis, dommerstaben var i top og alle kategorierne var færdige før tid. Så stor tak til vores stævneteam af forældre og fægtere, for den meget fine gennemførsel af dette års DM.

Resultaterne var også gode. Især bør fokus rettes mod herrerfleuret hvor Trekanten to alle medaljer og sad faktisk på alle placeringer fra første til femtepladsen. En lignende dominas på herrerfleuret er nok ikke set før ved et senior DM.

God dag ved Malmö Open

Arkiveret under Stævneresultater

Sophus Malmø 2015
Sophus Landorph sætter et sikkert touche ved Malmö Open 2015 (foto: Morten Juhl)

Trekanten deltog i dag ved Malmö Open hvor kadetterne skulle fægte sæsonens første EM/VM 2016 kvalifikationsstævne. Det lykkes Sophus Landorph og Jacob Brandt Lang at kæmpe sig til hver deres tredje plads, som giver dem nogle gode udtagelespoint på et tidligt tidspunkt.
Christoffer Rykind-Blarke og Jonas Winterberg-Poulsen kæmpede sig begge i top 8, og Felix Caspersen i top 16.

Holdet slutter på 6. pladsen

Arkiveret under Stævneresultater

finalepodie VM
Drengene følger med i holdfinalen mellem Italien og Kina - Italien vandt VM 45-31

Juniorfleuretfægterne fægtede anden runde af holdtuneringen ved VM i torsdags. Her skulle holdet møde USA, som var ranket som nummer 3 ved stævnet. Amerikanerne var klar fra starten af og lagde et kæmpe pres på det danske hold. Det blev derfor til en sikker 45-24 sejr til USA. Og dermed skulle det danske hold fægte placeringskampe i top 8.
Første kamp var imod Australien, som var turneringens helt store overraskelse efter de havde vundet imod Polen i top 16. Ydermere havde australierne fægtet en god og tæt kamp imod Kina.

Australien lagde hård ud og pressede Danmark. Men især Conrad Kongstad sørgede for at bringe holdet tilbage i kampen efter en 11-2 sejr i tredje kamp. Derefter hele holdet klar på at udbygge forspringet og Danmark vandt til sidst med cifrene 45-34.

Holdet kvalificerer sig til top 8 ved VM

Arkiveret under Stævneresultater

Kolja VM 2015
Kolja Dahlin ved VM i Tashkent (foto: FIS)

Det danske junior fleuretlandshold kæmpede sig i går i top 8 ved VM i Tashkent. 
Holdet vandt først en sikker sejr over Sydafrika 45-25, og skulle derefter fægte imod et langt stærkere egyptisk mandskab i top 16.
Kampen var meget tæt og få gange var egypterne også foran i pointstillingen. Men igennem hårdt og målrettet holdarbejde, lykkes det fleuretdrengene at kæmpe en sikker sejr hjem med cifrene 45-37.

Fantastiske juniorresultater ved VM

Arkiveret under Stævneresultater

Thomas tashkent
Thomas Berg og Malte Trier Mørch efter sejren over Briceno fra Venezuela (foto: FIS)

Mandag den 6. april 2015 gik hen og blev en historisk god dag for Fægteklubben Trekanten. Kolja Dahlin gentog succesen fra EM og  kom i top 8 ved VM. 
Men det var ikke det eneste flotte resultat denne dag. Det lykkes nemlig samtidigt for Thomas Berg at kæmpe sig til en super flot plads i top 16.
Begge fægtere er fra Trekanten og de to klubkammerater har dermed formået at hive et bedre resultat hjem til Danmark end nationer som Rusland, Tyskland, Frankrig og Japan har kunnet.