Flotte præstationer ved Cadet Curcuit i Thessaloniki

Arkiveret under Stævneresultater

Billede fra Thessaloniki 2018

Bronze medalje og flot 11. plads til de to danske hold samt stærke individuelle præstationer, herunder en 6. plads, var udbyttet fra årets kadet stævne i Grækenland.

Fredag den 12/10 tog Julius, Jonas, Mikkel, Milo, Ruben, Silas, Steffen og Christopher sammen med Ed til
Cadet Curcuit i Thessaloniki, Grækenland. Med på rejsen tog tillige forældrene Anne Kirstine, Kenneth,
Helle, Jakob, Thomas, Simon og Carsten.

Flotte seniorresultater ved Trekanten International

Arkiveret under Stævneresultater

Alex vs. Oishi 1
Alexander Tsoronis vinder over Oishi fra Japan 15-14 (Foto: Morten Juhl)

I alt 136 fægtere fra hele 29 nationer var repræsenteret, da Trekanten i weekenden afviklede Satellit World Cup'en Trekanten International, for første gang i klubbens egne faciliteter i Ryparken. Deltagerne var et felt af mange erfarne fægtere fra den internationale senior-tour, og dagene bød derfor på mange spændende kampe.
Der var også stor fægtning fra flere af Fægteklubben Trekantens egne seniorfægtere. Trekanten havde hele tre seniorherrer med i top 8, hvor Alexander Tsoronis nåede længst og sluttede på en flot 3. plads.

Emil U. Andersen vinder sølv ved satellit world cup

Arkiveret under Stævneresultater

Emil Andersen
Emil U. Andersen (Foto: Morten Juhl)

I weekenden lykkes det Emil U. Andersen at fægte sig til en flot sølvmedalje ved sæsonens første satellit world cup i Amsterdam. Emil havde tre sejre i puljen og skulle i første eliminationskamp møde hollenderen Wouter Prommel. Den kamp vandt Emil sikkert 15-5. Emils stærke fægtning fortsatte i de følgende kampe og det blev til sejre over;


Chih Chieh Chen TPE 15-10
Edgar Du Pont de Romemont FRA 15-11
Daniel Giacon 15-6
Mikhail Sweet CAN 15-10. 


Til sidst i finalen skulle Emil møde Martino Minuto fra Tyrkiet. Minuto kom godt fra start med 3-0 føring, men Emil formåde at fægte sig tilbage i kampen og førte 8-7. De fem forgående kampe skulle var alle blevet fægtet på kun to timer, og det førte til at Emil begyndt at lide af kramper i hånden. Minuto trak derfor fra og kampen sluttede med tyrkisk sejr 15-8.

Emil U. Andersen tærner til dagligt i Fægteklubben Trekanten på klubbens elitehold, og er blandt klubbens mest rutinerede og efarende fægtere. Stort tillykke med det flotte resultat - det er ikke hver dag danske fægtere vinder medaljer ved senior world cups.

Christian Pors stillede også op ved stævnet i Amsterdam. Christian kom godt fra start og fægtede sig til fire sejre i puljen. Christian kom hurtigt bagud i sin første kamp, men fægtede sig tilbage i kampen. Desværre kom Chrstians comeback lidt for sent, og kampen sluttede med sejr til franskmanden Benoit Bensaid 15-9.

(På fie.org står der at Christian tabte 15-4, men dette er en fejl)

LINK - RESULTATER SATELLIT WORLD CUP AMSTERDAM 2018

Stabilt dansk VM 2018

Arkiveret under Stævneresultater

Trekanten hold Wuxi 001
De fire Trekanten-fægtere ved VM i Wuxi - fra venstre mod højre: Kolja Dahlin, Conrad Kongstad, Alexander Tsoronis og Thomas Berg (Foto: #Bizziteam)

Mange har måske undret sig over at Trekanten.org, har været så stille med at raporterer fra senior VM i Wuxi. Det skyldes primært et hyr med at få VPN til at virke med dvs. sider og andet, som skal bruges når siden her skal opdateres. Derfor må i nøjes med denne VM raport, hvor Trekanten.org kort ser tilbage på VM 2018, og lidt frem på næste sæson.

Fægteklubben Trekanten havde endnu en gang fire stærke seniorfægtere med ved VM i Wuxi, Kina. Byen som få har hørt om, men som alligevel huser godt og vel 4,5 milloner indbyggere, budte på fin vis velkommen til et stort og flot arrangeret VM, som næsten fik en til at føle at man var til OL, eller del af en langt støre sport.

De fire danske fleuretdrenge var alle top-motiverede op til og under VM. Men desværre blev Conrad ramt af en skade lige inden VM. Det vidste sig at være en mindre fiberspringning i højre hasemuskel. Men skaden var desværre ikke blevet god igen, så efter kun en kamp i puljen, måtte Conrad erkende at det ikke var muligt at fortsætte. Kolja Dahlin havde en hård start på dagen, hvor det var svært at finde den bedste fægtning frem. Kolja kom dog videre med to sejre i puljen og skulle i første udslagning møde den irske fægter James Brosnan, som Kolja sikkert vandt over 15-7. Desværre ville skæbne at Kolja derefter skulle møde sin holdkammerat Alexander Tsoronis, om at advancerer videre til anden dagen. Det blev en velfægtet kamp hvor begge Trekanten-fægtere udviste super fægtning. Kampen endte med en 15-12 sejr til Alexander.

Thomas Berg skulle, ligesom Alexander, kun fægte en kamp om at komme videre til anden dagen. Her skulle Thomas møde den bristiske fægter Ben Peggs. En fægter som Thomas kender særdeles godt, idet han og hele holdet netop havde været på fægtelejr med Peggs op til VM. Det blev noget af en gyser, men midt i kampen lykkes det dog Thomas at opbygge en lille to til tre pointsføring. En føring Thomas var i stand til at holde til kampens afslutning og vandt dermed kampen 15-12.

På anden-dagen skulle både Alexander og Thomas møde to meget rutinerede modstandere. Alexander skulle møde Son fra Korea. En fægter som Alexander havde vundet over året før ved VM i Leipzig. Son var dog top-motiveret for at vende resultatet fra sidste år, og vandt kampen 15-8.
Thomas skulle møde sølvmedaljevinderen fra OL i London, den egyptiske fægter, Alaaeldin Abouelkassem. Det var en kamp der med sikkerhed skulle fægtes meget tålmodigt og det forsøgte Thomas også. Det blev til en flot første periode, men i anden periode skulle egypterens store erfaring vise sig at gøre livet surt for Thomas, og Abouelkassem trak fra. Kampen sluttede med egyptisk sejr 15-8.