Endnu en succesfuld tur til Ter Apel

Arkiveret under Stævneresultater

Ter Apel bus
God stemning i bussen på vej til og hjem fra Ter Apel. En stor del af turens succes igennem alle årene har været de meget hyggeligt og sociale busture. Her ser man Christoffer Horn og Anton Kortzau i super humør (som altid)

Endnu en fantastisk Ter Apel tur Weekenden den 11-13 november tog 22 fægtebørn, forældre og trænere fra Trekanten til Ter Apel - det hollandske stævne hvor klubben har deltaget et utal af gange. Og årets tur holdt traditionerne i hævd med både medaljer og filmhygge på den lange bustur. I løbet af de to dage oplevede vi superflot fægtning lige fra den allermindste miniorer til juniorklassen, og flere af vores børn kom på podiet: Josefine Damgaard tog guld i cadet-kategorien samt bronze i junior-kategorien. Samuel Weyhreter tog også bronze i junior. Jonas Karlsen fik sølv blandt Pupillen (dreng/pige), hvor Christoffer Horn fik bronze. Frode Vaaben vandt også bronze blandt Kuikens - miniorer. For flere af børnene var det deres første udenlandske stævne, men alle fægtede sig flot frem til gode placeringer - selv når de fægtede over egen kategori. Stor tak skal lyde til de forældre der arrangerede turen, sørgede for lækker, sund mad undervejs, og også kæmpe tak til Malte og ikke mindst de to hjælpecoaches Ken-Martin og Nikolaj. Sidstnævntes fysioterapeut-skills kom også i brug undervejs. 

BRONZE VED JUNIOR WORLD CUP!

Arkiveret under Stævneresultater

Conrad bronze Junior world cup
Conrad Seibæk Kongstad, 19, fra Fægteklubben Trekanten vandt i weekenden (29.10.) en bronzemedalje ved Junior World Cup i Leszno, Polen.
Det er anden gang, at en juniorfægter fra Trekanten tager medalje ved dette World Cup, og sidste år vandt et rent Trekanten-landshold desuden hold-world-cup'en i Leszno.

Stævnerapport Lübeck

Arkiveret under Stævneresultater

crew

 

I år glædede tyskerne sig til at hedde os velkommen til 7 Türme Turnier på deres sædvanlige lokalisation efter sidste års vandskade. Burgfeldhalle i Lübeck var som ny igen, beliggende ved siden af vandrerhjemmet, hvor flere at Trekantens deltagende fægter logerede.

I år var det 11 B&U fægter, samt 2 voksen fægter, som var af sted. Også denne gang var stævnet velarrangeret og mangen en spændende kamp med flotte touchéer blev fægtet. Tyskerne har en lidt anden aldersklasseopdeling, således at der fægtedes hver årgang for sig, i år op til (og med) årgang 2004, for herefter at samle årgangene 2004 til 2000 til en stor gruppe, samt de voksne fra årgang 2000 og opefter.

Cadet circuit Manchester 2016

Arkiveret under Stævneresultater

Manchester 2016 fællesbillede

Så blev sæsonen for kadetterne skudt i gang. Den 15. oktober deltog 9 Trekantenfægtere i cadet circuit Manchester. Modsat de forrige år var der i år ikke holdfægtning søndag men udelukkende individuel fægtning lørdag. Hos drengene stillede Jacob Brandt Lang, Christoffer Rykind-Blarke, Jonas Winterberg-Poulsen, Silas Scheelke Poulsen, Steffen og Mikkel Gjaldbæk og Ruben Wilmont Jeiner op. Hos pigerne var det Naja Vaaben og Marie Winterberg-Poulsen. For Silas, Steffen, Mikkel, Ruben og Marie var det første gang, at de skulle deltage i et cadet circuit, mens det for Jacob og Christoffer var sidste gang, at de kunne deltage i Manchester: