Stævneberetning Hellerup Open 2017

Arkiveret under Stævneresultater

2017 HO lørdag2017 HO Søndag

Stævnerapport lørdag.
Til Hellerup Open i weekenden lørdag vandt Mikkel Gjaldbæk guld på fleuret i dreng-pige. Mens Kamma Ramsing Fledelius og Ria Miritz Sørensen Trudsø vandt bronzemedaljer på kadet kårde piger
Christoffer Bersen vandt sølv ved en tæt finalen 15-14 på kadet kårde
Frode Vaaben røg desværre ud i kvartfinalen i miniorer.
Samuel dømte hele dagen for klubben

Stævnerapport søndag
Simon Qvistgaard vandt bronze i dreng/pige kårde, Anton Kortzau sølv i kadet fleuret, Sophia Sanchez vandt bronze og Josephine Barfod Damgaard guld i kadet fleuret Derudover kæmpede Theodor og Ria Trudsø flot i både pulje og udslagning,selvom det desværre ikke blev til medaljer i dag.
Dagens spænding var med Anton under finalekampene, hvor han vandt semifinalen 15-14 og desværre tabte sidste touché og dermed tabte finalen 13-14. God kampånd og opbakning til alle under hinandens kampe og især under udslagning, når det var muligt. 
Tak til Augusta som støttende træner om formiddagen og en kæmpe tak til Sarah Larsen som dømte kårde kampe fra kl.9-17.30 og fik sin ilddåb som dommer, og den indsats blev rost af flere under stævnet.
Tak til alle for hyggelig dage og god Trekanten ånd også tak til Hellerup fægteklub for en god stævneafvikling.
 
Se flere billeder...

Stævneberetning fra Viborg

Arkiveret under Stævneresultater

Viborg 1Viborg 2 3

Det var en lille - men motiveret - delegation, som i weekenden tog til Viborg for at fægte B&U ranglistestævne afholdt af Trekanten Viborg: Anton Kortzau - kadet - og Frode Vaaben - miniorer.
Til stævnet slog man dreng-pige og kadetter sammen i puljen, og det samme med puslinge og miniorer. På den måde fik alle flere kampe.
Efter puljerne blev der ovenikøbet lavet en særlig runde, som ikke var pointgivende, hvor Anton og Frode fik lov til at møde alle de andre puljedeltagere i et stræk een gang mere, så de fik lidt flere kampe på pisten mod fægtere, de ikke møder i det daglige. Efter 'alle mod Frode og Anton' var der udslagning. Her fægtede Anton flot og tabte meget tæt i semifinalen 14-15. Frode vandt sin finale 10-7. Og Trekanten kom derfor hjem med både bronze og guld.
Naja Vaaben tog med og dømte hele dagen, hvilket var med til at få stævnet til at glide hurtigere.
Alt i alt et hyggeligt og velafviklet stævne, som vi håber flere vil tage med til næste år.

Malmø Open

Arkiveret under Stævneresultater

I weekenden den 8. og 9. april deltog Trekanten talstrækt i Malmo Open 2017. Samlet set havde vi mere end 26 startende fægtere på både kårde og fleuret.
Det blev til mange gode kampe – og mange gode resultater.

Hård dag for det danske hold ender godt

Arkiveret under Stævneresultater

VM hold
Det danske herrerfleuretjuniorhold ved VM i Plovdiv - fra venstre mod højre: Konrad Kongstad, Mathias Danckwardt, Maxim Valeur og Jacob Brandt Lang (FOTO: Augusto Bizzi)

 

De danske fleuretdrenge skulle i dag fægte hold. Det startede med en kamp imod Chile, som var noget nær en totalt ukendt modstander, for de danske fleuretdrnge.
Hvad der på papiret virkede som en måske let modstander skulle vise sig at være en langt svære nød at knække end først antaget. Kampen bølgede frem og tilbage men hen imod slutningen begyndte de danske drenge at fægte med støre selvtillid og fik kæmpet sig til en lidt tæt sejr 45-41.

I top 16 skulle Danmark møde Ungarn. Et hold som det danske hold kender væsentlig bedre end Chile. Det så også rigtig godt ud længe og meget tyde på en sejr til Danmark. Men det kan være utroligt hårdt at fægte hold. Conrad Kongstad havde en svær kamp og pludselig var Ungarn tilbage igen. Kampen sluttede meget ærgerligt med en sejr til Ungarn 45-39.

Conrad vinder over verdens-ranglistens nummer 4

Arkiveret under Stævneresultater

Conrad VM
Conrad Kongstad kæmper sig i top 32 ved VM (FOTO: Augusto Bizzi)

 

Det danske hold ved VM i Plovdiv opnåede endnu et stabilt resultat i går. Her fik Conrad Kongstad, fra Fægteklubben Trekanten, kæmpet sig til en flot plads i top 32. Han var ubesejret i puljen og skulle egentlig have fægtet seks kampe, men en modavsk fægter udgik pga. skade og dermed kunne Conrad kun kviteres for fem sejre.
Alle fægter, undtagen fire, på juniorfleuret skulle fægte i top 128. Her mødte Conrad den britiske fægter Harry Bird. Der blev gjort kort proces idet Conrad, i sikker stil, vandt 15-6. I top 64 skulle Conrad møde en langt hårdere modstander - verdensranglistens nummer 4, Petar Files fra Koratien. Det udviklede sig til en ekstremt tæt og lige kamp, hvor stillinge bølgede frem to tilbage. I slutningen af første periode lykkes det Conrad at kæmpe sig til en 14-9 føring. Men bliver bremset af pausen. 
I starten af anden periode kæmper Files sig tilbage til en gyser-stilling på 14-14. Her viser Conrad sig dog at være ekstremt fattet, og får forberedt et kraftfuldt angreb og vinder 15-14.

I top 32 skulle Conrad møde Ryan Chun Yin Choi fra Hong Kong. Conrad havde aldrig fægtet Choi før, og det var derfor svært at sige hvad der kunne forventes. Choi viste sig dog at være en stærk fysisk fægter, og kampen udviklede sig en en komplet anden retning end kampen imod Files. Choi kampen var højintensiv fra starten af, og Conrad havde svært ved at få sin fægtning til at fungere. Det endte med en sikker Hong Kong sejr 15-4.
Conrad Kongstad slutter VM som nummer 21.