Fantastisk B&U DM afholdt af og i klubben den 16-17. januar 2016

Arkiveret under Stævneresultater

B&U DM den 16. og 17. januar 2016

Indmarch lørdag

I årets 3. weekend afholdt Trekanten årets danmarksmesterskaber for miniorer til og med dreng/pige – både individuelt og hold.

Der var god stemning i både håndboldhallen, der for en weekend var forvandlet til en fægtehal, i Café Trekanten, hvor forældre og ældre fægtere sørgede for mad og drikke til alle de besøgende, dommere og officials, og i vores "rigtige" fægtesal, hvor der både blev afholdt finaler, indmarch og præmieoverrækkelse.

Der skal lyde en rigtig stor tak til alle de frivillige, som hjalp med opsætning og nedtagning, med afvikling af stævnet, med indkøb til caféen, de talrige mad-donationer, alle café-hjælperne og til vores travle fægtere, der tog sig tid til at stille op som dommere. Selvfølgelig skal der også lyde en kæmpe tak til vores trænere: Malte, Marcus og Natalia!! Billeder er fra indmarchen og fællesbillede af klubbens fægtere om lørdagen.

Trekanten mændene - de unge på kadet og junior - styrer DM

Arkiveret under Stævneresultater

foto 3 1foto 2

Imponerende fægteresultater og kampgejst fra 1. dagen for DM for alle kadetter og juniorer, hvor Trekantens unge herrer vandt bl.a. sølv og guld på både herre kårde kadet og herre fleuret junior. Stort tak til vores trænere for stor enthusiasme og støtte under kampene -  Natalia, Marcus og Malte. Fantastisk teamTrekanten ånd ved flere spændende kampe, som gav fægterne god opmuntring og opbakning. Tak til alle deltagende også forældre, kærester og lign.

Læs mere om alle de flotte resultater både individuelt og på hold både lørdag og søndag.

Fantastisk fægteweekend for klubben

Arkiveret under Stævneresultater

Trekantens junior herrehold på fleuret vandt i dag guld ved World Cup i Leszno i Polen.

Samtidig blev Sebastian Bringstrup Nordisk Mester på sabel og det danske sabellandshold vandt sølv ved NM.

2015 JH Guld WC

 

På ovenstående foto ses juniorlandsholdet på herrefleuret.

Fra venstre:

Julius Sørensen (reserve, Hellerup Fægteklub), samt fra Trekanten Thomas Lerche Berg, talent- og elitetræner Malte Trier Mørch, Kolja Dahlin, Conrad Seibæk Kongstad samt 1.års-junior Mathias Danckwardt.