Skip to main content

Fægtning for Skoler

Vi tilbyder fægtning for skoler på alle alderstrin. I er velkomne en enkelt gang eller til et længere forløb tilpasset jeres behov. Fægtning er en individuel sportsgren, men den kan ikke dyrkes alene, og har meget at byde på inden for læring og udvikling af sociale kompetencer, selvdisciplin og samarbejde. Vores skoletilbud er tilpasset målene på de forskellige klassetrin.

Vi arbejder med opvarmning, aldersrelateret fysisk træning, øvelser i par og grupper, og teknik med våben. Der bliver masser af fægtekampe, små turneringer og individuelle lektioner.

Vi foretrækker at arbejde i dobbeltlektioner, altså 2 x 45 min., for at sikre fornuftig opvarmning, tid til de forskellige fægteelementer, afrunding med cool-down, læringspunkter og evaluering.

Vores trænere har alle en lang fægtebaggrund og bred erfaring med undervisning. Forløbene tilrettelægges og superviseres af vores B&U-ansvarlige træner Malte Trier Mørch, der er ITA-træner og holdleder for herrefleuret-landsholdet, samt læreruddannet med idræt som liniefag.

Forløb

Vi kan tilbyde forløb af en eller flere dobbeltlektioner pr. klasse / hold (max. 24 elever).
Vi kan tilbyde forløb på vores fægtesal i Ryparkens Idrætsanlæg for alle klassetrin. Deltagerne skal medbringe lange bukser, T-shirt og indendørs sko. Klubben stiller jakke, maske, handske og våben til rådighed. Der er mulighed for omklædning og bad på idrætsanlægget.

Vi kan også tilbyde forløb på skolen (vi har klassesæt (våben, masker, veste) til 24 elever, (bedst egnet til de yngre klassetrin) eller Arrangementerne kan også afholdes uden for fægtesalen. Dette kræver, at I selv stiller et egnet lokale til rådighed. Vi medbringer fægteudstyr og våben.

Åben skole

For skoler i Københavns Kommune er der mulighed for at søge støtte fra Åben Skole https://aabenskole.kk.dk/ Træningerne forestås af foreningsinstruktør og lærer i samarbejde. Foreningen søger sammen med skolen Københavns Kommunes Samarbejdspulje om tilskud.

Øvrige skoler

Fægteklubben Trekanten

Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.