Lær at fægte!

Arkiveret under Information

medajler 001

SÅDAN KOMMER DU I GANG
Du kan begynde at fægte uanset hvor ung eller gammel du er! Afhængigt af din alder er der forskellige måder at starte på.

Børn og unge
Børn og unge, der vil lære at fægte, starter direkte på et hold med andre på samme alder. Er du under 17 år skal du kontakte klubbens børne- og ungdomsansvarlige Malte Trier Mørch på tlf. 26 83 44 08 eller e-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Malte vil hjælpe med at finde det hold, der passer bedst til dig.
Vi tror på at børnene skal have den bedste start på deres fægtekarrier. Derfor sikre vi at de trænere, der er ansvarlige for de yngste, har stor erfaring. Alle B&U trænere er elitefægtere som fægter eller har fægtet på højt internationalt niveau. 
Der findes flere begynderhold. Du kan på dette link finde de træningstider og steder der passer bedst til dig.
LINK - TRÆNINGSTIDER

12 ugers introkursus for voksne
Tre gange om året har vi introkursus for unge og voksne, som vil lære at fægte. Du skal være mindst 18 år eller derover for at deltage på kurset – men der er absolut ingen øvre aldersgrænse! Kurset er et basiskursus i fægtning, så du er klar til at fortsætte på klubbens almindelige voksenhold bagefter, hvis du vil. Fægtning er sjov motion, og træningen indeholder også opvarmning, styrketræning, koordinations- og konditionstræning, så du får arbejdet kroppen godt igennem. Du får også adgang til vores styrketræningslokale. Og så bliver der selvfølgelig fægtet masser af kampe!

Introkurset forgår på Trekantens fægtesal i Ryparkens Idrætsanlæg og løber over 12 mandage kl. 17.30 – 19.00. Kurset koster 740 kr., som dækker træning og lån af alt nødvendigt fægteudstyr. Deltagelse er helt uforpligtende, så du binder dig ikke til mere end introkurset. Betaling skal foretages inden holdstart til et kontonummer, som du får oplyst i forbindelse med optagelsen på holdet.

Tilmelding til introkurserne sker ved at sende en email til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller send os en besked på Facebook. Der er plads til 15 deltagere på hvert hold.

De tre forløb starter:

  • Mandag den 22. august 2016
  • Mandag den 14. november 2016
  • Mandag den 27. februar 2017

Når introholdet er slut, er du klar til at deltage på klubbens voksenhold, hvis du har lyst til at fortsætte med at fægte. Omkring indmelding og kontingent, læs nærmere her. Klubbens voksenhold træner mandage kl. 19-21 og torsdage kl. 18-21. Man vælger selv, om man vil fægte en af dagene eller begge dage. Du kan fægte både fleuret, kårde eller sabel hos os i Trekanten. Der er fri adgang til styrketræningsrummet.

Har du fægtet før?
Hvis du har fægtet før og ønsker du at begynde igen, så kontakt venligst klubben på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så finder vi det bedste hold til dig.

Student visiting Denmark
We have many students visiting us throughout the year. You are more than welcome to join practice as much as possible. Please email us at Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. or email our head coach Malte Trier Mørch Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. if you wish to come by for a visit.