Tillykke til Patrick

Arkiveret under Stævneresultater

Fægteklubben Trekanten ønsker tillykke med VM-bronze

Der lyder et stort – om end lidt sommerforsinket – tillykke fra alle i Trekanten til Patrick Jørgensen med den flotte 3. plads til dette års verdensmesterskaber i senior herre kårde.

Samlet set har sæsonen 2014/2015 været et fantastik år for dansk fægtning: først lykkedes det vores egen Kolja at vinde bronze til junior EM i fleuret og nu lykkedes det så Patrick fra Hellerup at hente en bronze til VM senior kåde. Lad os håbe på en lige så succesfuld kommende sæson og lad os krydse fingre for, at det lykkes Patrik som Alexander og Emil at kvalificere sig til OL – vi vil i hvert fald alle heppe på dem.

Bestilling af licens 2015 - 2016

Arkiveret under Nyheder

FIE logo

Kære medlemmer

Så er det tid til at bestille FIE licens igen. Det er ikke alle fægtere der behøver et licens. Her er en lille liste over hvem der skal få bestilt FIE licens:

1. Hvis du er junior eller seniorfægter der skal deltage i satellit world cups (ex. Trekanten International og Open), World Cups, Grand Prix, EM og VM.

2. Hvis du er kadetfægter som er blevet udtaget til EM og VM

Hvis du ikke mener du hører til en af disse to grupper, så skal du ikke foretage dig noget.
Hvis du mener at du skal have et licens, så skal du følge klubbens regler på området. Disse regler finder du her LINK - BESTILLING AF FIE LICENS

HUSK! at bestillingen skal være gjort i god tid inden du tilmelder dig dit første FIE stævne.

Evt. spørgsmål kan rettes til Malte Trier Mørch på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

Godt resultat ved European Games i Baku

Arkiveret under Stævneresultater

Alex Vs Ingargiola
Billedet er taget fra Alexanders kamp i top 16 imod Francesco Ingargiola fra Italien (foto: Augusto Bizzi)

Alexander Tsoronis kæmpede sig i dag til en flot placering i top 16, ved European Games i Baku.
Dagen startede med en meget hård pulje, hvor det dog lykkes Alexander at kæmpe sig til to sejre over David Vegh fra Slovakiet og Lorenzo Nista fra Italien. Det betød at Alexander rimelig sikkert kom videre til top 32, hvor han skulle møde den meget rutinerede Tomer Or fra Israel.