Mini-CEP stævnerapport

Arkiveret under Stævneresultater

IMG 5824

IMG 5807

Fire drenge fra Trekanten plus forældre tog 23-24 juni til Paris for at deltage i mini-CEP - marathonstævnet for U10-U13.

Sportschef Ed Jeffries var med hele vejen som coach.

Det blev en meget varm weekend i hallen hvor sveden løb af alle deltagere.

Drengene mødte modstandere fra hele verden og fik fægtet mange gode kampe.  

Flot start for Danmark ved EM

Arkiveret under Stævneresultater


Kolja Thomas Conrad EM
Det meste af det danske herrerfleurethold ved EM. Fra Venstre mod højre: Thomas Berg, Conrad Kongstad og Kolja Dahlin. Alexander Tsoronis mangler på billedet (Foto: Augusto Bizzi)

Senior EM i Novi Sad, Serbein blev skudt i gang lørdag den 16. juni, hvor de danske herrerfleuretfægtere var de første der skulle i kamp. Det blev en rigtig god dag for Thomas Berg der i sikker stil kom videre fra puljen. I udslagningskampene mødte Thomas først Ivan Komsic fra Kroatien. Det blev en overraskende hård kamp, som dog sluttede med cifrene 15-10 til Thomas. Derefter ventede den meget rutinerede polske fægter Leszek Rajski, og dette skulle vise sig at blive en hardcore gyser, hvor Thomas til sidste fik placeret et godt modangreb og hev sejren hjem 15-14.
Thomas mødte i top 16, den russiske fægter Alexey Cheremisinov. Russeren var i topform og vandt over Thomas 15-9. Cheremisinov blev senere på dagen europamester.

Alexander Tsoronis og Conrad Kongstad kom også videre fra puljen. Her løb Alexander ind i den tidligere olympiske mester Benjamin Kleinbrink fra Tyskland. Det blev en meget spændene og velfægtet kamp, hvor Alexander førte i starten af tredje periode. Den rutinerede tysker var formmæssigt lidt stærkere end Alexander, og satte en stærk slutspurt ind og vandt 15-12.

Conrad skulle møde den franske Maxime Pauty og kom hurtigt bagud. Conrad kæmpede sig tilbage i kampen, men franskmanden fik dog fægtet sig til en 15-7 sejr.

Kolja var kommet i en meget svær pulje og kæmpede med at finde sin bedste fægtning frem. Det blev langsomt bedre og bedre, men desværre var resultaterne ikke gode nok til et gå videre.

Du kan se resultaterne ved at klikke på linket nedeunder.
LINK - RESULTATER HERRERFLEURET EM

De danske fleuretdrenge skal fægte hold på tirsdag. Du vil som altid kunne følge klubbens fægtere på siden her.

Til sidst skal det nævnes at Patrick Jørgensen fra HFK, i dag fægtede sig til en flot top 8 placering og tabte kvartfinalen 15-14. Tillykke til Patrick med det gode resultat.

Alex vs. Kleinbrink
Alexander fægter her imod Keinbrink fra Tyskland (Foto: Augusto Bizzi)

Store resultater ved NM i Valbyhallen

Arkiveret under Stævneresultater

Conrad vs. Files pic 001
Conrad Kongstad vinder et tæt finale over Petar Files fra Kroatien (Foto: Morten Juhl)

Fægteklubben Trekanten havde endnu et godt Nordisk Mesterskab på fleuret. Det blev afholdt den 26. - 27. maj i Valbyhallen.

For tredje år i træk lykkes det en fægter fra Fægteklubben Trekanten at vinde guldmedaljen på senior. Seniorstævnet er ikke kun et nordisk mesterskab, men også et satellit world cup hvor alle fægtere i top 8, får world cup points. Dette tiltrækker derfor en anselig mængde internationale fægtere på højt niveau.
Conrad Kongstad blev dette års vinder og kæmpede sig i sikker stil frem til finalen, hvor han skulle møde Petar Files fra Kroatien.
De to fægtere har mødt hinanden mange gange før, og det ender altid i en gyser. Denne finale blev ikke nogen undtagelse. Conrad fik opbygget et pænt forspring, men Files fik kæmpet sig tilbage og finalen endte med en tæt 14-14 situation. Conrad er dog temmelig kølig og efter dommerens "Allez", sætter Conrad et hurtigt direkte angreb ind og sætter dermed et sikkert sidste point in og bliver dermed vinderen med tættest mulige cifre 15-14.

Sidste år vandt Thomas Berg og i 2016 vandt Alexander Tsoronis som den første guld.

Trekanten tog et hav af medaljer på mange aldersgrupper. Klubben fik også tre yderligere nordiske mesterskaber. Naja Vaaben og Jonas Winterberg-Poulsen vandt begge kadetfleuret. Christoffer Horn vandt dreng/pige kategorien.

Stævnet slog rekord for deltagelse på ungdomskategorierne, mens satellit world cuppen var lidt mindre end sidste år.

Du kan se alle resultaterne på linket her
LINK - RESULTATER TREKANTEN INTERNATIONAL 2018

Naja Vaaben
Naja Vaaben vinder guld på dame kadetfleuret (Foto: Morten Juhl)