Fægte-event for børnefamilier

Arkiveret under Nyheder

Fægteevent

I anledning af The Euporean Week of Sports inviterer vi alle børnefamilier til familieevent, hvor børn og voksne sammen kan slippe deres indre Zorro og legebarn løs.

For de yngste har vi Åbent Hus på vores Familiefægtninghold, hvor børn og voksne sammen leger sig i fægtningens verden. For familier med større børn har vi sammensat et program, hvor I lærer de basale fægtekundskaber - og så skal der ellers fægtes kamp. På begge hold garanterer vi, at både børn og voksne får sved på panden og en sjov oplevelse!

Søndag d. 23. september
kl. 10-11 For familier med børn på 4-7 år
kl. 11-12.30 For familier med børn på 7+ år

Søndag d. 30. september
kl. 10-11 For familier med børn på 4-7 år
kl. 11-12.30 For familier med børn på 7+ år

Hvor?
Fægteklubben Trekanten, Ryparkens Idrætsanlæg, Lyngbyvej 110

Påklædning?
Indendørs træningstøj og indendørssko - og husk en drikkeflaske

Pris?
Gratis!

Spørgsmål?
Skriv til Lene Jensen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Emil U. Andersen vinder sølv ved satellit world cup

Arkiveret under Stævneresultater

Emil Andersen
Emil U. Andersen (Foto: Morten Juhl)

I weekenden lykkes det Emil U. Andersen at fægte sig til en flot sølvmedalje ved sæsonens første satellit world cup i Amsterdam. Emil havde tre sejre i puljen og skulle i første eliminationskamp møde hollenderen Wouter Prommel. Den kamp vandt Emil sikkert 15-5. Emils stærke fægtning fortsatte i de følgende kampe og det blev til sejre over;


Chih Chieh Chen TPE 15-10
Edgar Du Pont de Romemont FRA 15-11
Daniel Giacon 15-6
Mikhail Sweet CAN 15-10. 


Til sidst i finalen skulle Emil møde Martino Minuto fra Tyrkiet. Minuto kom godt fra start med 3-0 føring, men Emil formåde at fægte sig tilbage i kampen og førte 8-7. De fem forgående kampe skulle var alle blevet fægtet på kun to timer, og det førte til at Emil begyndt at lide af kramper i hånden. Minuto trak derfor fra og kampen sluttede med tyrkisk sejr 15-8.

Emil U. Andersen tærner til dagligt i Fægteklubben Trekanten på klubbens elitehold, og er blandt klubbens mest rutinerede og efarende fægtere. Stort tillykke med det flotte resultat - det er ikke hver dag danske fægtere vinder medaljer ved senior world cups.

Christian Pors stillede også op ved stævnet i Amsterdam. Christian kom godt fra start og fægtede sig til fire sejre i puljen. Christian kom hurtigt bagud i sin første kamp, men fægtede sig tilbage i kampen. Desværre kom Chrstians comeback lidt for sent, og kampen sluttede med sejr til franskmanden Benoit Bensaid 15-9.

(På fie.org står der at Christian tabte 15-4, men dette er en fejl)

LINK - RESULTATER SATELLIT WORLD CUP AMSTERDAM 2018

Åbent Hus 28. oktober

Arkiveret under Nyheder

fleuretcup

ÅBENT HUS FOR BÅDE BØRN OG VOKSNE

Vi inviterer til Åbent Hus i Fægteklubben Trekanten den 28. oktober klokken 11:00 til 12:30

Alle er velkommen til at komme og prøve, stille spørgsmål og se vores flotte lokaler ved Ryparkens Idrætsanlæg på Østerbro.
Vi har en dygtig instruktør klar til at tage godt imod jer alle sammen.

Adressen er:

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 110
2100 København Ø

LINK - KORT - FÆGTEKLUBBEN TREKANTEN

Vi har også Åbent Hus:

18. november 11:00 til 12:30

Spørgsmål:

Hvis du har spørgsmål omkring Åbent Hus og/eller træning i Trekanten, så kan du altid skrive til 
Malte Trier Mørch - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ringe på tlf. 26834408

Vi har løbende optag på B&U hold hele året. For voksne har vi tre opstartshold der starter i september, november og januar og køre over 12 uger.

B&U Team event

Arkiveret under Nyheder

BU event 220818

Succesfuld B&U team event afsluttede med fællesbillede (copyright Morten Juhl),
Tak for deltagelsen og engagementet. Arrangementet var fællesspisning og stjerneløb, hvor de 2 hold dystede på 6 poster, hvor de skulle samarbejde og ha' det sjovt.