Æresmedlem Reinhard Münster har taget medaljer igen!

Arkiveret under Nyheder

Ved Veteran EM, der i maj blev afholdt i Porec i Kroatien, lykkedes det endnu engang for Trekantens æresmedlem Reinhard Münster at komme på podiet - denne gang ikke bare én, men to gange. Reinhardt fik bronze på fleuret og sølv på kårde i aldersgruppen 70+. Tillykke med den flotte præstation!

Hellerup Open - sæsonens sidste B&U ranglistestævne

Arkiveret under Stævneresultater

15 HO 215HO hold dag115 HO dom

Et par billeder fra to dejlige fægtedage til Hellerup Open Tak til Malte for at coache de kampe, der ikke var interne Trekanten Opgør. Tak til Christoffer Rykind-Blarke og Jonas Winterberg-Poulsen for at dømme søndag og til Alexander Tsoronis og Christoffer Rykind-Blarke for at dømme mandag.
Tak til alle deltagere for kampgejst,engageret og dygtig fægtning, godt humør og fantastisk kammeratskab og stor tillykke med medaljerne. 

Fællesbillede fra dag 1 til B&U DM

Arkiveret under Stævneresultater

2015DM

Tak til foto fra Morten Juhl (copyright Morten Juhl Photography)
Her et billede af klubbens fægtere med træner der fægtede både hold og individuelle kampe på fleuret i kategorierne - dreng/pige og miniorer

B&U Danmarksmesterskaberne 2014/2015 – individuelt og hold: Med nogen forsinkelse kommer her stævneberetningen fra dette års B&U danmarksmesterskaber, 2. – og 3. maj 2015.