Skip to main content

Bliv Frivillig

Vil du gi’ en hånd med?

Din hjælp er guld værd

Trekanten er en klub med et højt aktivitetsniveau og vi har en lang og stærk tradition for frivilligt arbejde, som vi gerne vil invitere alle til at deltage i.

Vi holder stævner og træningslejre, vi tager på fægteture i ind- og udland, vi holder årets traditioner i hævd med fastelavns-, halloween- og juleaktiviteter – og vi holder nogle fantastisk hyggelige loungeaftener og gode fester.

Dette er kun muligt, fordi vi i Trekanten har en stærk tradition for, at man giver en hånd med, når der er brug for det. Omkring en fjerdedel af vores medlemmer (børn, forældre, unge, voksne) giver en hånd i løbet af året. Det er flot og meget, meget værdifuldt for vores klub - men vi har plads til mange flere.

Bag en kage eller kør en bilfuld børn til Tyskland…
Opgaverne, som vi altid kan bruge en ekstra hånd til i klubben, er meget forskellige.
Til fælles har de dog altid det, at den opgave, du påtager dig, skal være afgrænset og overskuelig.

Der er brug for alle slags frivillige; alt fra hjælp til at stille op og pille ned ved stævnerne, til IT-kyndige til afvikling af stævnerne, folk med køkken-snilde, kloge hoveder til budgetter, læger, sygeplejersker, folk med administrativ og organisatorisk tæft, sans for at skabe et godt miljø for børnene eller...eller...eller...

Her er nogle eksempler på typiske opgaver i klubben:

  • Indkøb og servering af mad og drikke ved arrangementer
  • Hjælp til ved indtjekning og betaling ved vores stævner og lejre
  • Arranger fællestransport og evt. overnatning ved fægtestævner
  • Vær med til at stille udstyr op til stævner
  • Vask en omgang fægtejakker
  • Vær bartender til klubfesten
  • Deltag i klubbens udvalg og arbejdsgrupper – eller måske bestyrelsen?
  • Eller gør det, netop du er god til: Lav en plakat, bag kager, skriv nyheder til hjemmesiden, tag fotos, hype os på de sociale medier, skru hylder op på væggen, eller….

At give en hånd med kan være vanedannende!
Det er det i hvert fald blevet for den store gruppe af medlemmer og forældre, der hjælper til med stort og småt i klubben. Du lærer mange nye ansigter at kende, og du er altid i godt selskab. De erfarne er gode til at lære fra sig, hvis du som ’uerfaren’ melder dig til en opgave.

Så hvad du end er god til, så er der plads til dig - for vi kan aldrig være for mange til sammen at løfte opgaverne og bidrage til at gøre Trekanten til verdens bedste klub!

Hvis du har lyst til at være en af dem, vi kan trække på en gang imellem, når der er brug for en hånd, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Så bliver du en del af holdet bag, at Trekanten til stadighed er en sjov og aktiv klub at være medlem af.

Velkommen til!

Fægteklubben Trekanten

Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.