Skip to main content

Flotte seniorresultater ved Trekanten International

Alex vs. Oishi 1
Alexander Tsoronis vinder over Oishi fra Japan 15-14 (Foto: Morten Juhl)

I alt 136 fægtere fra hele 29 nationer var repræsenteret, da Trekanten i weekenden afviklede Satellit World Cup'en Trekanten International, for første gang i klubbens egne faciliteter i Ryparken. Deltagerne var et felt af mange erfarne fægtere fra den internationale senior-tour, og dagene bød derfor på mange spændende kampe.
Der var også stor fægtning fra flere af Fægteklubben Trekantens egne seniorfægtere. Trekanten havde hele tre seniorherrer med i top 8, hvor Alexander Tsoronis nåede længst og sluttede på en flot 3. plads.
I kvartfinalen mødte Alexander sin klubkammerat Thomas Berg , der sluttede som nummer 6, og den sidste mand i top 8, blev Maxim Valeur som sluttede på en 7. plads. Tsoronis' semifinalekamp mod dagens senere vinder, den italienske Davide Filippi, blev en tæt og spændende kamp, hvor italieneren lige præcis trak det længste strå til aller sidst og løb med sejren 15-13.

Også på damefleuret gik det godt. Her kæmpede Laeticia Jørgensen sig til en slutplacering i i top 8. Det er mange år siden Trekanten sidst har haft fægtere med i kvartfinalen på både herre- og damefleuret ved Trekanten International. På sin vej til top 8 slog Jørgensen bl.a. den rutinerede Claudia Borella fra Italien. I kvartfinalen blev det dog en anden italiener, der løb med sejren.

På herresiden blev stævnet vundet af den unge italiener Davide Filippi, som vandt sølv ved junior-EM i år. Derimod var det rutinen, der vandt på damesiden, hvor den 31-årige canadiske Kelleigh Ryan vandt. Ryan har flere medaljer i karrieren fra de pan-amerikanske mesterskaber og har endnu en guldmedalje fra et satellit-world cup på CV'et.

I maj måned 2019 afvikles alle ungdomskategorierne af Trekanten International medens senior satellit world cup igen afvikles i oktober.

LINK - RESULTATER TREKANTEN INTERNATIONAL 2018

Emil vs. Files

Emil Andersen fægter imod Petar Files fra Kroatien (Foto: Morten Juhl)

Fægteklubben Trekanten

Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.