Skip to main content

Emil U. Andersen vinder sølv ved satellit world cup

Emil Andersen
Emil U. Andersen (Foto: Morten Juhl)

I weekenden lykkes det Emil U. Andersen at fægte sig til en flot sølvmedalje ved sæsonens første satellit world cup i Amsterdam. Emil havde tre sejre i puljen og skulle i første eliminationskamp møde hollenderen Wouter Prommel. Den kamp vandt Emil sikkert 15-5. Emils stærke fægtning fortsatte i de følgende kampe og det blev til sejre over;


Chih Chieh Chen TPE 15-10
Edgar Du Pont de Romemont FRA 15-11
Daniel Giacon 15-6
Mikhail Sweet CAN 15-10. 


Til sidst i finalen skulle Emil møde Martino Minuto fra Tyrkiet. Minuto kom godt fra start med 3-0 føring, men Emil formåde at fægte sig tilbage i kampen og førte 8-7. De fem forgående kampe skulle var alle blevet fægtet på kun to timer, og det førte til at Emil begyndt at lide af kramper i hånden. Minuto trak derfor fra og kampen sluttede med tyrkisk sejr 15-8.

Emil U. Andersen tærner til dagligt i Fægteklubben Trekanten på klubbens elitehold, og er blandt klubbens mest rutinerede og efarende fægtere. Stort tillykke med det flotte resultat - det er ikke hver dag danske fægtere vinder medaljer ved senior world cups.

Christian Pors stillede også op ved stævnet i Amsterdam. Christian kom godt fra start og fægtede sig til fire sejre i puljen. Christian kom hurtigt bagud i sin første kamp, men fægtede sig tilbage i kampen. Desværre kom Chrstians comeback lidt for sent, og kampen sluttede med sejr til franskmanden Benoit Bensaid 15-9.

(På fie.org står der at Christian tabte 15-4, men dette er en fejl)

LINK - RESULTATER SATELLIT WORLD CUP AMSTERDAM 2018

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.