Skip to main content

Travl weekend i Trekanten

Det var en meget travl weekend for Fægteklubben Trekanten. Trekanten-fægtere deltog i ikke mindre end to cadet circuit stævner, to world cups og samtidigt stod klubben for afviklingen af årets veteran julemesterskaber. 

I Halle fægtede kadetdrengene hvor det blandt andet lykkes Christopher Horn at komme i top 16, efter at have vundet alle kampe i puljen og tre DE sejre over Vojtech Geris fra Tjekkiet 15-5, Janko Leskovac 15-4 fra Kroatien og Rafael Rhys Pollitt 15-7 fra Storbritanien. I top 16 fægtede Christopher imod Domonkos Makk fra Ungarn og tabte i en ellers velfægtet kamp 15-8.
Christopher slutter på en flot 12. plads.

Silas Scheelke-Poulsen fægtede også godt, og var ligesom Chriostopher, direkte i 128 efter puljerne. Her mødte Silas Nick-Malte Lenschow fra Tyskland og vandt i en meget tæt kamp 15-13. Silas fortsatte den gode fægtning i top 64, men måtte desværre se sig slået af Italieneren Matteo Troiani 14-11. 
Silas slutter som nummer 60.

I Tauberbischofsheim fægtede Marie Winterberg-Poulsen. Her vandt Marie 3 kampe i puljen og ranket 35 efter puljen. I elieminationen mødte Marie i 128, tyskeren Aline Rustler som tabte til Marie 15-8. I top 64 stod den rutinerede franske fægter Venissia Thepaut for tur, det blev til en hård kamp som resulterede i en flot 15-13 sejr til Marie. Derefter mødte Marie, den mindste lige så rutinerede tysker, Renee Oymann som desværre havde godt fod på Maries fægtning. Det blev til en sikker tysk 15-5 sejr.
Marie slutter som nummer 32.

Det bør understreges at de to flotte restultater af Marie og Christopher er ekstra bemærkelsesværdige idet begge fægtere er første års kadetter, og har dermed to år mere i kadetgruppen. 

På den anden side af jordenkloden fægtede juniordrenge og pigerne ved World Cuppen i Havana. Få data findes fra turen til Cuba, idet ingen af fægterne eller træner Ed Jefferies har adgang til internettet. Men det kan dog fortælles af Jacob Brandt Lang slutter som nummer 5. Desværre betød rankningen efter puljerne at Jacob mødte sine klubkammerater Sophus Landorph og Maxim Valeur på sin vej til top 8.
Men holdet kommer hjem med mange world cup points - der hjælper med dem med bedre rankning ved de kommende world cups, og sikre deres udtagelse til EM og VM til foråret. 
Naja Vaaben og Alexandra Brondum deltog også. De kom begge trygt videre fra puljen. Men de tabte desværre begge deres første elimination. Alexandra vær snublende tæt på at gå videre idet hun tabte med bare et point 12-11.

I Iraklion var Casper Persson til junior kårde World Cup. Her vandt Casper 2 kampe i puljen. Det var desværre ikke nok til at gå videre til eliminiationen. Casper slutter som nummer 157 ud af 203 fægtere.

De næste vigtige begivenheder bliver vinterlejren fra og med den 27. - 30. december. Hvor klubbens kadet, junior og seniorfægtere skal fægte en helt masse. Der kommer ca. 30 gæster til Trekanten i juledagene.

De næste stævner bliver Junior World Cuppen i Udine 5. - 6. januar og så skal seniorne fægte det tradtionsrige CIP world cup i Paris den 11. til 13. januar. Samme weekend er der kadet/junior DM i Kalundborg. Du kan som altid finde resultaterne her på trekanten.org

LINK - RESULTATER CC HALLE
LINK - RESULTATER CC TAUBERBISCHOFSHEIM
LINK - RESULTATER WORLD CUP HAVANA (HERRER)
LINK - RESULTATER WORLD CUP HAVANA (DAMER)
LINK - RESULTATER WORLD CUP HERAKLION

Fægteklubben Trekanten

Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.