Skip to main content

Beretning og resultater fra Veteran DM 2010

Den 29. august 2010 havde jeg fornøjelsen af for første gang at være stævneleder ved Veteran DM. Men med alt papirarbejde klaret hjemmefra – startlister, aldersklasser, stævneform, osv. – og med Ferenc Toth som stævneafvikler og ’Directoire Technique’ i én og samme person, følte jeg mig godt rustet.

Der var 32 starter fordelt på 11 alderskategorier, så stævnet var ganske pænt besat. På herrefleuret var der tæt kamp om topplaceringerne, og flere af semifinalerne endte 10-9. På kårde var der på forhånd stor spænding, da der var mange nye deltagere, som netop var ’blevet voksne’ (dvs. fyldt 40 år!) til at tage kampen op mod de rutinerede veteranfægtere. Resultaterne kan læses på resultatlisten, som er at finde herunder.

Fægteklubben Trekanten takker alle deltagere og tilskuere for en rigtig god fægtedag. Efter stævnet har jeg fået masser af respons fra deltagerne. Den indsamlede erfaringer vil blive givet videre til veterangruppen, så stævnet kan optimeres år for år.

Jeg håber, at I igen til næste år har lyst til at deltage, og at I vil tage endnu flere af jeres træningskammerater med jer – hvis de da ellers er blevet voksne til den tid!

Mange hilsner
Lene Jensen, FK Trekanten

Se resultatlisten her | Hent PDF

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.