Skip to main content

Polterabend

Udlev jeres indre musketer!

Hvem ved, om der er gået en d’Artagnan tabt i bruden eller brudgommen?
Det kan afprøves hos Fægteklubben Trekanten, hvor vi tilbyder en 2-timers sjov og udfordrende fælles fægteoplevelse. Rammerne er en af Nordeuropas største fægtesale, og instruktørerne hører til blandt landets bedste nuværende og tidligere konkurrencefægtere. Vi holder til på Ryparkens Idrætsanlæg.

I løbet af de 1,5-2 timer som arrangementet varer, får I en introduktion til fægtning og en let opvarmning med det grundlæggende benarbejde og fægteteknik. Herefter fægtes en turnering. Vi stiller det nødvendige udstyr som jakke, maske, handske og våben til rådighed. Deltagerne skal medbringe lange bukser, T-shirt og indendørs sko. Der er mulighed for omklædning og bad på idrætsanlægget.

Jeres polter kan evt. også afholdes uden for fægtesalen. Dette kræver, at I selv stiller et egnet lokale til rådighed. Så medbringer vi alt det nødvendige fægteudstyr og våben.

Booking

Vores instruktører har alle mindst 10 års fægteerfaring på nationalt og internationalt konkurrenceniveau.

Kontakt vores event-koordinator, Line Munk på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller på tlf. +45 60684408 for at booke dit arrangement.

Vær opmærksom på

  • Vi anbefaler brugen af kontaktlinser hvis du er afhængig af briller, da det kan være både udfordrende og indebære en risiko at bære briller under masken.
  • Vi desværre ikke har udstyr til personer med bryst-/taljemål på over 124/110 cm.
  • Deltagelse sker på eget ansvar.
Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 110
2100 Copenhagen OE
Denmark

Phone: +45 39 27 13 13
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.