Skip to main content

Danmarksmesterskaber for seniorer

Ved de netop overståede Danmarksmesterskaber for seniore, var det Trekantens sabelfægtere, der sørgede for at klubben holdt fanen højt.

I en ren familiefinale mellem Jens og Magnus Normann Jørgensen (far og søn), blev det ungdommen der vandt over erfaringen. Selvom farmand førte 13-12, så diskede Magnus til sidste i finalen op med en offensiv, der resulterede i tre træffere i træk til slutstillingen 15-13.

 

Således måtte Jens Normann konstatere, at erfaring ikke gør det alene og at familiesablen nu er givet videre til Magnus. Et tilsvarende familieopgør fandt sted på Kårde (dog i en semifinale), hvor Frederik søn til Hans von Der Osten (begge fra Hellerup fægte-klub) mødtes. Kampen fik samme udfald som sabelfinalen, dvs. ungdommen vandt og Frederik gik siden hen og blev Danmarksmester. Såvel Magnus som Frederik er kadetter, så der er tale om lidt af et generationsskifte på de to våben. Det skal der nok blive nogle gode konversationer ud af ved familiesammenkomsterne!

På herresabel hold vandt Trekanten ligeledes guld. Holdet vandt først klart over Roskilde 45-27 og efterfølgende blev Hellerup slået i en noget tættere kamp 45-38 og så var guldet hjemme.

Herresabelholdet bestod af fægterne:

Magnus Normann Jørgensen
Jens Normann Jørgensen
Balazs
Claus Kjeldsen

På Individuel herrefleuret vandt Oliver Jessing en bronzemedalje, på trods af, at Oliver stillede op med et dårligt knæ.

På herrefleurethold var det ud over Trekanten kun Hellerup der kunne stille med et hold. Kampen mod Hellerup tabte Trekanten med 22-45.
Herrefleuretholdet bestod af fægterne:

Nicloas Guilbert
Mikkel Puggard-Hess
Alexander Toronis

På Individuel damefleuret vandt Lene Jensen en bronzemedalje. Desværre kun klubben ikke stille med et damehold.

På damekårde vandt Trekanten en flot sølvmedalje.
Først blev Hellerups 2. hold slået 45-16, herefter blev JAF slået med 45-30, men i finalen måtte holdet se sig slået af Hellerups 1. hold med cifrene 27-45.

Damekårdeholdet bestod af fægterne:

Nina Aabech
Linda Rendeman
Marlene Spanger
Lene Jensen


Således blev det i år samlet til 2 guld-, 3 sølv- og en Bronzemedalje.

Klubben ønsker Magnus et stort tillykke med hans første individuelle seniorguld, sidste år blev det til sølv, samt et stort tillykke til sabelholdet og klubbens øvrige medaljetagere.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Fencing Club Trekanten
Lyngbyvej 104
2100 Copenhagen OE
Denmark

Phone: +45 39 27 13 13
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.