Skip to main content

Formandsskifte i Fægteklubben Trekanten

Efter knap 6 år som formand og efter eget ønske har Lene givet formandsposten videre. Det skete ved det konstituerende bestyrelsesmøde d. 6. juni.

Jeg stopper som formand med et smil på læben, for jeg er glad for de ting, jeg har nået i min formandstid, siger Lene. Jeg har ansat tre dygtige trænere og holdt 25 års jubilæum for en fjerde. Klubben kom godt igennem COVID-19 pandemien, vi har rundet 300 medlemmer, og vi blev årets fægteklub i 2022. Nu er jeg klar til at give formandsposten videre. Jeg fortsætter i bestyrelsen, men nu som menigt medlem. Jeg glæder mig til at puste lidt ud og kaste mig over nogle af de klubopgaver, der ikke er tid til, når man er formand.

Ny formand i klubben er den tidligere næstformand Theis Andersen Samsig. Catharina Winterberg træder ind som ny næstformand. 

Den nye formand Theis Andersen Samsig udtaler

 image.png Jeg ser frem til at overtage formandsposten i Fægteklubben Trekanten og vil gerne. takke Lene for det store arbejde, hun har lagt gennem årene som formand. I løbet af de over 30 år jeg har været en del af foreningen, har jeg set den udvikle sig fra en mindre lokal sportsklub til den professionelle organisation, den er i dag, og jeg glæder mig til at fortsætte denne udvikling. Mit mål er netop at fortsætte den professionelle udvikling af foreningen, udvikle vores træningstilbud og skabe et endnu mere socialt og inspirerende fællesskab. Jeg ser frem til at dele min passion for sporten, vision for foreningen og sammen med medlemmerne arbejde for, at vores klub er Verdens Bedste Fægteklub. 

Formandsskiftet bliver markeret ved en reception efter sommerferien. 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Fægteklubben Trekanten

Fencing Club Trekanten
Lyngbyvej 104
2100 Copenhagen OE
Denmark

Phone: +45 39 27 13 13
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.