Skip to main content

Københavnsmesterskaber 2009

Fægteklubben Trekanten inviterer hermed til

Åbne Københavnsmesterskaber 2009

På Trekantens fægtesal, Ryparkens Idrætsanlæg, Lyngbyvej 110

Mandag d. 9.februar
Herrekårde, mødetid: omklædt kl. 18.30
Damekårde, mødetid: omklædt kl. 18.30

Onsdag d. 11.februar
Herrefleuret, mødetid: omklædt kl. 18.00
Damefleuret, mødetid: omklædt kl. 18.00
Sabel, mødetid: omklædt kl. 18.00

Startgebyr: 40 kr.
Salg af kage, juice og kakao
Københavnsmesterskaberne er åbne for medlemmer af danske fægteklubber, uanset om klubben er beliggende i København eller ej. Fægtere, der er gamle nok til at opnå dispensation til deltagelse i et almindeligt dansk seniorranglistestævne, kan deltage.

Stævneformen afgøres på dagen af stævnelederen afhængigt af deltagerantallet. Alle fægtere får som minimum enten 2 puljerunder eller 1 puljerunde + 1 udslagningskamp. Erfarne fægtere må påregne at skulle fungere som dommere.
Vi håber igen i år, at mange fægtere har lyst til at deltage i dette års udgave af de traditionsrige Københavnsmesterskaber. Vi opfordrer klubbernes bredde- og begyndertrænere til at tage deres fægtere med til dette stævne. Og så glæder vi os naturligvis igen til at se eliten ved stævnet, så der kan blive hård kamp om vandrepokalerne?

Af hensyn til indkøb af præmier, må I meget gerne være søde at tilmelde jer på forhånd! Det vil dog som altid være muligt at tilmelde sig på stævnedagen. Betaling for deltagelse sker på stævnedagen.

Send forhåndstilmelding senest onsdag d. 4. februar til: Lene Jensen på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tlf. 35 36 99 40

Vi glæder os til at se jer!

Og til sidste års vindere: Husk pokalerne
Fencing Club Trekanten
Lyngbyvej 104
2100 Copenhagen OE
Denmark

Phone: +45 39 27 13 13
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.