Klubben

Klip fra pressen

stævneresultater
Trekantens Venner
Stævneplaner
Aktiviteter
Aktiviteter
Medlem
Medlem
Fonde

alexander_lilleAlexander Tsoronis fra Fægteklubben Trekanten er blandt de 30 unge danske sportsstjerner, som deltager i Ungdoms OL 2010 i Singapore.

Ungdoms-OL afholdes i dagene d. 14. – 26. august. Legene har mange lighedspunkter med ”et rigtigt OL”. Legene åbnes fx i ægte olympisk ånd ved, at den olympiske ild ankommer og fortsætter med at brænde under alle konkurrencedagene, hvorefter den slukkes ved den traditionelle afskedsceremoni. Alt er dog ikke identisk med et OL, for ved ungdoms-OL gælder det bl.a., at deltagerne skal være mellem 14 og 18 år.

Alexander stiller op i fleuret tirsdag d. 17. august og mix-hold onsdag d. 18. august.

Alexander og hans træner Malte Trier Mørch vil løbende lægge nyheder og billeder fra Singapore op på bloggen herunder.

Her på bloggen kan du læse lidt om hvad der sker på de mange Trekanten-ture og hvad der ellers rør sig i min dagligdag som træner i Fægteklubben Trekanten. Jeg håber, at det vil kunne give folk et godt indblik vores mange aktiviteter og give alle en chance for at være opdaterede.
 
I August 2010 skrev jeg en blog under ungdoms OL i Singapore og det fik jeg enormt mange positive tilbagemeldinger på. Jeg håber, at denne blog bliver lige så succesfuld.
Information

Profiler

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 110
2100 København Ø
Denmark
Telefon: 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.