Stævneplaner

Arkiveret under Stævneplaner

  STÆVNER FOR SÆSON 2016 - 2017

DOWNLOAD - STÆVNEPROGRAM 2016-2017 (VERSION 7.JUNI)

 

Spørgsmål og yderligere informationer!
Spørgsmål kan rettes til:

(FLEURET) Malte Trier Mørch – tlf. 26 83 44 08
(KÅRDE) Marcus Elgaard Everitt – tlf. 22 28 90 41 
(KÅRDE) Natalia Krolak - tlf. 42 49 77 71
(SPORTSCHEF) Laurence Halsted - 53 47 09 46

Aldersgrupper sæson 2015/2016:

Kategori

Fødselsår

Klingestørrelse

Udstyrskrav

Senior

1996 og ældre

Klinge str. 5

FIE

Junior

1999, 1998, 1999

Klinge str. 5

FIE

Kadet

2000, 2001, 2002

Klinge str. 5

FIE

Dreng/Pige

2003, 2004

Klinge str. 0,1,2,3,4,5

FIE

Puslinge

2005, 2006

Klinge str. 0,1,2

FFE/FIE

Miniorer

2007 og yngre

Klinge str. 0

FFE/FIE


Intensitet og sværhedsgrad:

Det er altid vigtigt at finde stævner der passer godt til det niveau man er på. Men reglen vil være, for de mest erfarende, at stævnerne vil blive mere internationale og svære. Dette er temmelig gennemgående for alle aldersgrupper.
Hvis man er ny inden for den store stævneverden, vil man selvfølgelig komme til stævner der ligger relativt lokalt og har et passende niveau. Det kan også være en fordel at anskaffe sig forældreforeningens folder om stævneopstart.
Teksten under navnet på stævnerne er ment som en kort guide i den store stævnejungle. 

World Cup stævner:
HUSK at du ikke, på nogen måde, må melde fra ved et world cup. Man skal betale 150 € i bøde hvis man ikke møder op. Den regning bliver betalt af fægteren. Du kan kun melde fra hvis du har en lægeerklæring eller hvis f.eks. dit fly bliver aflyst og lign.

Altid godt at tjekke om du er tilmeldt på www.fie.org. Ud for stævnet er der et felt, som hedder "entries", her kan du se dit navn står opført.

Bestilling af licens:
Husk også at bestille en internationalt FIE licens, hvis du ønsker at deltage i de stævner du ser i punktet ovenover.
Du finder detaljerede oplysninger for, hvordan dette skal gøres på trekanten.org.

Udtagelse til EM, U23 EM, OL Zone kvalifikation og VM
Du kan finde alle udtagelsesregler for kadet, junior og senior på Dansk Fægteforbunds hjemmeside www.faegtning.dk

Turledere:
Der udpeges så vidt muligt en turleder for alle Trekantens stævneture. Turlederen har ansvar for at arrangere turen (gerne med hjælp fra andre!) og for turens økonomi. Turlederen kan hente hjælp i klubbens rejsevejledning. Turlederen vil i næsten alle tilfælde kunne svare på dine spørgsmål omkring transport, stævnegebyr, mad og ophold.

Klubstøtte:
Trekantens eliteudvalg bestemmer hvilke stævner, der modtager støtte. Der er støtte til en lang række kvalifikationsstævner på både kadet, junior og senior. Man kan godt deltage i flere kvalifikationsstævner end dem, som klubben prioriterer. Der vil dog ikke være tale om at fægterne modtager nogen støtte eller trænerbistand på sådanne ture. 

Hjælpere:
Vi er heldigvis velsignet med en fantastisk skare af arbejdsomme fægtere og forældre i klubben, som yder et stort stykke arbejde med at arrangere de mange ture i ind og udland. Stor tak til alle der gør det muligt for Trekanten at være en af Europas mest stævneaktive klubber.

Til nye fægtere og forældre! Der er altid brug for en hjælpende hånd med at køre en bil, lave mad, være turleder eller  lign. Så hvis du synes det kunne være spændene at give en hånd med, så vil vi blive meget glade for at høre fra dig.