Skip to main content

Skoleprojekt på salen

Fægteklubben Trekanten lægger i april og maj sal til fægteundervisning af en 2. klasse fra Blågård skole, som deltager i et skoleidrætsprojekt. Du kan læse mere om projektet herunder.

Kære Trekanten

I denne periode er 20 elever fra 2b på Blågård skole ude at fægte i klubben tre dage om uge i skoletiden. I efteråret skal eleverne så ud at fægte en gang om måneden og vi slutter så af med endnu en måneds fægtning.

Dette er et projekt, som jeg har skaffet penge til gennem integrationsministeriet. Målet er, at eleverne gennem dette projekt skal begynde at interessere sig for at dyrke sport også begynde at dyrke sport i fritiden.

Min tese er, at børn, som er medlem af en forening - idræt såvel som hobbyforening, vil blive styrket i deres netværk og igennem dette opnå en større integration, mere fokus på sit skoleliv og ikke mindst et større socialt netværk.

Forhåbentlig ender det med, at alle eleverne i klassen vælger en sportsgren, som passer godt til dem. Måske er vi heldige, at nogle stykker vælger fægtning og bliver en del af Danmarks bedste fægteklub.

Hvis I vil vide mere, er I velkomne til at skrive til mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Med venlig hilsen

Karina Hemmingsen, lærer Blågård skole

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.