Skip to main content

Theis og Malte modtog DGI's og Intersports Super Gejst Spreder Pris

Super Gejst Spreder Prisen er stiftet af DGI og Intersport for at hædre dem, der har gjort noget helt særligt under Corona-nedlukningen for at skabe gejst og nye fællesskaber.

Prisen og en ckeck på 5.000 kr. fik Theis og Malte for at have skabt KlubKiosken, som gav liv både i klubben og på hele Ryparkens Idrætsanlæg i en periode, hvor intet var som det plejer.

Malte og Theis var indstillet af Trekantens formand Lene Jensen, og de vandt prisen i Københavnsområdet i skarp konkurrence med 140 andre kandidater. I indstillingen stod der blandt andet: 'Dette er historien om, hvordan to ildsjæle, en disk og en ghettoblaster skabte varige sociale fællesskaber på tværs af et helt idrætsanlæg. Egentlig var målet med KlubKiosken at skaffe klubben lidt nye indtægter under Corona-nedlukningen. Men i stedet skete der noget, vi slet ikke havde forestillet os. Med deres engagement og gode værtsskab skabte Theis og Malte på ingen tid et sted, hvor fællesskaber groede på tværs af idrætsforeningerne. Disken blev et sted, hvor vi knyttede bånd og venskaber til andre klubber, som vi ikke kendte i forvejen. Faktisk banede det vej for samarbejder, der stadig vil være i live, når Corona er død. Senere, da forsamlingsforbuddet blev blødt op, blev KlubKiosken stedet, hvor folk hang ud efter træning. Selvfølgelig på behørig afstand og med masser af håndsprit – men det var lige det fællesskab, vi trængte til oven på et hårdt forår. Tak, Malte og Theis, fordi I med jeres gejst skabte noget, der var meget større end det, vi nogen sinde havde forestillet os.'

Fra Trekanten lyder et stort tillykke og kæmpe tak til Theis og Malte for at have skabt KlubKiosken.

Den er er rigtig godt initiativ i ægte Trekantens ånd.

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.