Skip to main content

NYE REGLER FOR FLEURETMASKER - Nyhed opdateret 16. september!

Der er kommet nye fleuretregler for maskerne denne sæson. Igennem lang tid har det været sådan at disse regler kun ville gælde for junior og seniorfægtere. Dette er der dog ændret på i flere forbund. Blandt andre det Hollandske, som kræver masker med elektrisk skæg i ALLE kategorier.
De fægtere som ønsker at deltage i kadetudtagelsesstævner denne sæson, SKAL have disse nye masker.
For langt de fleste børn vil dette være relevant. Hvis de kommer til at fægte stævner hvor det nye skæg ikke skal bruges, så kan man ved hjælp af lidt tape gøre maskerne til "gamle masker" igen.
Der findes flere løsninger på hvordan dette problem kan løses:

1. Hvis masken er i fin stand, og her tænkes der især på inderforet, så kan man benytte sig af den billige løsning til 18€. Hvor man selv klister et el-skæg på masken. (art. nr. 10837u2)

2. Hvis man har en stærk symaskine så kan man købe et el-skæg man syr på. Her er det ikke nær så vigtigt om inderforet er helt indtakt. Denne løsning er også billig. (art. nr. 10837u1)

3. Du kan købe en ny maske med el-skæg. Dette er nok klart den mest holdbare løsning. God ide hvis man alligevel skal have sig en ny maske i den nærmeste fremtid. (art. nr. 10837)

4. Du kan købe den meget dyre maske med visir. Dog kun relevant for seniorfægtere. (art. nr. 10837transp) 

Husk! at du også skal have mindst et maskekapel, som forbinder masken med elvesten.
(art. nr. 10847) 

Du bør kontakte Poul Gandrup hurtigst muligt omkring disse løsninger, eller be nogen om at købe et sæt med hjem fra en udlandstur. Det MEGET vigtigt at du får gjort dette hurtigst muligt.

Se dette link: www.uhlmann-fechtsport.com
Alle artikelnumre er taget fra denne website. (Bemærk at Poul Gandrups priser er noget dyre end på Uhlmanns hjemmeside, idet priserne er pålagt dansk moms)

Fægteklubben Trekanten

Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.