Skip to main content

Meget international marts lejr!

Det bliver en meget international lejr vi får i marts måned op til Trekanten International. Lige nu har vi tilmelder fra lande som Rusland, Ungarn, Holland, Sydafrika og Østrig.

Fægterne fra Østrig er kårdefægtere og fægterne fra de andre lande er fleuretfægtere.

Der er nu 34 intnational tilmeldinger til lejren og 7 trænere udenlandske trænere. De to af dem arbejder for lejren og vil stå for øvelser og benarbejde. Ellers vil lejren primært bestå af fægtning og lektioner.

Vi forventer også at se fægtere fra Malmö til aftentræningerne og ligeledes er lejren nu en del af Team Danmarks talentudviklingsprojekt, som bliver til i samarbejde mellem Team Danmark, Dansk Fægte-Forbund og en række danske klubber. Derfor kommer lejren nok til at se en noget støre national tilmelding i år end tidligere.

Slovakkerne som har været stabile de sidste mange år har lidt rod i deres kalender, så de får måske svært ved at deltage i lejren. Men de kommer til Trekanten International og her bør også nævnes at vores tidligere fægtemester Giorgio kommer med et hold fægtere. Giorgios fægtere deltager på både kårde og fleuret. Så Trekanten International bliver også mere international end normalt. Især på ungdomssiden.

Så der er lidt at se frem til. Vi håber at alle i Trekanten vil tage godt imod vores mange gæster i marts og hjælpe til hvis der bliver brug for det.

Fægteklubben Trekanten

Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.