Skip to main content

Køb billetter til OL i London 2012

Logo-london-2012

Du kan nu bestille billetter til OL i London 2012. Det er om få skrevet sig op til billetterne nu, og hvis man er så heldig at få tildelt billetter, så skal man altså huske at få bestilt dem nu. Det kunne være sjovt at være en del Trekanten-folk i London i juli-august 2012 hvor OL i London finder sted. Der er allerede flere i klubben der har ansøgt om billetter.
Nogle billetter bliver også tildelt til NOC (national olympic committee) i vores tilfælde er det DIF. Så når man det ikke via den officielle OL side, så kan man evt. få billetter via DIF.

Billetter er temmelig dyre for voksne. Hvis man skal være tilskuer en hel dag, så koster det mindst 50£ eller ca. 425 kr.
Der er dog mulighed for at ungdomsrabat på de tidlige billetter hvor man kan se de første kampe fra top 64 til kvartfinalerne. Her kan en ungdoms billet koste så lidt som 16£.
Der findes ikke nogen ungdomsrabat på den sene fægtning, hvor man kan se semifinalekampene til og med finalen, samt kampen og 3. pladsen. Her koster alle de billige billetter 30£.

Billigste billetklasse er: klasse D

Man skal først oprette en billetkonto på den officielle OL LONDON 2012 website.  Den er meget nem at bruge og du skal bare følge de forskellige trin, som siden guider dig igennem.

Billetterne til åbningsceremonien starter ved 20.12£ og slutter ved 2012€ eller 17169 kr. Wow!!!

Bemærk at du nok ikke kan nå at se holdfægtningen hvis du skal deltage i Trekantens sommerlejr 2012.

Link til OL LONDON 2012 billetinformation – KLIK HER!

Download det officielle OL program – KLIK HER!

Download prislisten og datoerne for fægtning – KLIK HER!

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.