Rekrutteringsarrangementer i efteråret

Kære fægtere og fægteforældre.

I den kommende sæson vil der forestå et arbejde omkring rekrutteringen af nye fægtere til klubben.  Hér bliver der behov for mange aktive deltagere, og derfor vil vi allerede nu informere lidt om hvilke arrangementer klubben regner med at deltage i, og hvor mange fægtere og forældre der vil være behov for.Torsdag den 25. august fra klokken 14.00 - 17.00; "Foreningernes Dag" på Lundehusskolen, et arrangement for lokalområdets børn, hvor de kan møde lokale klubber og foreninger. Vi regner med at skulle være to til tre fægtere og det samme antal voksne. Der bliver behov for kørsel af udstyr.

Mandag den 5. september klokken 14.00 - 17.00; "Foreningsdage 2011" i Svanemøllehallen. Foreningsguiderne står for et tilbud til de lokale børn i fritidshjem og fritidsklubber, som kan komme og møde sportsklubber m.m. Der forventes ca. 300 børn. Hér skal der være tre til fire fægtere med, og to til tre voksne. Der bliver behov for kørsel af udstyr.

Lørdag den 10. september afholdes en Kulturfestival i Kildevældsparken. Denne er en del af et lokalmiljøprojekt. Der vil være mange forskellige foreninger og klubber tilstede. Foreningsguiderne arrangerer stjerneløb for interesserede lokale børn og unge, som vil komme rundt og møde en række klubber, herunder Trekanten. Hér skal vi gerne have fem fægtere og lige så mange forældre med. Vi skal regne med at være tilstede fra formiddag til eftermiddag. Der bliver behov for kørsel af udstyr.

"Kulturnatten"; fredag den 14. oktober. Her kan vi muligvis deltage i DGI-Byen. Nærmere information følger.

I efterårsferien, fra den 15. til den 23. oktober, har vi tilsagn om at kunne være på Orlogsmuseet. De har piratshow i denne uge, og vi vil kunne møde mange forskellige børn og præsentere dem for fægtning i sammenhæng med, at de har haft en anden spændende oplevelse. Hér vil der være behov for mange aktive, idet der formodentlig vil skulle være to fægtere og to voksne hver dag. Tidsrummet kendes endnu ikke, da vi skal aftale med museet hvordan vores deltagelse vil kunne arrangeres. Der bliver behov for kørsel af udstyr.

Det er jo lidt af en mundfuld oven i de øvrige aktiviteter med stævner, træningslejre osv. Men alle vil jo gerne se Trekanten vokse, og det kræver, at der støttes op om det frivillige arbejde, fra såvel fægtere som forældre. Skulle der være nogen som allerede nu tænker, at det eller det arrangement vil vi gerne stille op til, vil vi meget gerne have besked om det. Send en mail til Klaus Danckwardt (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.), som i løbet af sommeren vil begynde at koordinere deltagelsen i de forskellige arrangementer.

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 110
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.