International træningslejr og senior EM 2011

trningslejr_juli2011_web
Mange Trekantenfægtere fik stor glæde af den internationale træningslejr i starten af sommerferien

Fægteklubben Trekanten havde i samarbejde med DF-F og HFK inviteret en lang række dygtige fægtere til Danmark i starten af jull. Motivationen for lejren har igennem en årrække været at klargøre det danske hold der skal deltage ved senior EM, der altid ligger i juli måned. Det er ikke kun de bedste danske seniorfægtere der kan deltage i lejren, men også fægtere fra junior og kadet er velkommen. Det betød at mange Trekantenfægtere fik fægtet en masse på højt internationalt niveau med fægtere fra lande som Ukraine, Østrig, Tyrkiet og Grækenland. Det var en stor fornøjelse for Trekanten at kunne byde de mange gæster fra ind og uland velkommen i Trekanten, og håber at vi kan gentage succesen til næste sæson.

Den eneste Trekantenfægter der skulle deltage i EM i Sheffield var Filip Kiil. Han kom i en meget svær pulje og vandt kun en kamp imod ukraineren Gurinenko. Filip sluttede på en 61 plads.
På holdfleuret var der heller ikke den stor succes at spore, idet Danmark tabte frøste kamp imod Storbritanien. Men holdet kom dog stærkt igen og vandt over Spanien 45 - 38. Danmark mødte derefter Ungarn og tabte med cifrene 37 - 45. Det betød at Danmark ender på en 12 plads ved dette års EM.

Alle resultater ved Senior EM 2011

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 110
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.