Skip to main content

Trekanten takker for en fantastisk sommerlejr

TAK- DANKE- MERCI- VĎAKA - THANK YOU - БЛАГОДАРНОСТ - GRAZIE - TACK - TAKK - THANKS - OBRIGADO - DZIĘKI

gruppebillede sommerlejr 2011
130 fægtere, trænere, ledere, forældre og instruktøre var til stede da vi var flest under lejren i Sakskøbing 2011 (foto: Karsten Weirup)

Fægteklubben Trekanten fik en perfekt start på sæsonen, da vi igen i år havde inviteret til vores tradtionsrige sommerlejr i Sakskøbing. Det er nu tredje gang klubben invitere fægtere fra hele verden til en uges fægtning på Lolland, og igen i år blev det en kæmpe succes. Især fordi det i år lykkes klubben at få fægtere fra intet mindre end 11 nationer til at stille fægtere.
De to første dage bød på træning særligt minded på vores ældre fægtere og på tredjedagen kom resten af deltagerene og pressede derved deltagerantallet op fra ca. 70 til 130. Klubben havde ligeledes haft held til at invitere en lang række dygtige internationale trænere til lejren. Alle i trænerteamet var folk som klubben har kendt og arbejdet sammen med de sidste mange år. Her kan nævnes klubbens tidligere fægtemestre Sylvain Puteaux og Giorgio Guerrini. Vores tidligere instruktør Wojtek van Barnveld og vores gamle og trofaste venner Grezgorz Supel fra Polen og Roland Steinke fra Tyskland.
Klubbens eget trænerteam stillede også i stærkeste formation idet både Ferenc Tóth, Malte Trier Mørch, Stewart Wastson og Nick Lapuste alle var til stede og sørgede for træning på højt niveau. Det var en stor fornøjelse og glæde at kunne samle et trænerteam der i den grad har fuldt Trekanten igennem rigtig mange år.

Lejrens internationale deltagere gav alle meget positive tilbagemeldinger omkring deres ophold, og meget tyder på at vi vil gense mange af dem i fremtiden. Skriv endelig til klubben hvis du har ønsker eller forslag til fremtidige lejre. Ellers husk klubbens to næstre små lejre som ligger inden Trekanten Open i oktober og Trekanten International i marts.
Ellers stor tak til alle for en dejlig lejr og perfekt start på sæson 2011 - 2012. Især går vores taknemlighed til alle de mange frivillige der brugte tid og energi på at gøre lejren til en stor succes!Her en lille video som Kristian Kruuses far Jens har brygget sammen
Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.