Skip to main content

To MEGET travle uger for Trekanten!

Martin_Roth
Martin Roth fra Göteborg instruerer her ca. 45 unge fægtere fra Danmark, Sverige og Frankrig

De sidste to uger har været ekstremt hektiske i Trekanten. Vi har afholdt intet mindre end to store internationale fægtelejre. Først en kårdelejr i sidste uge, hvor der var et væld af dygtige kårdefægtere fra Finland, Østrig, Slovakiet og Tjekkiet. Der var i disse dage en fantastisk stemning på fægtesalen. Om torsdagen var der intet mindre end 70 personer til træning i Ryparken. Hvis man tæller både fægterne og dem der var til styrketræning med. Det må være tæt på en rekord. Hver en centimeter af Ryparkens faciliteter var udnyttet, og salen summede af energi.

krdefgtelejr_480
Stor aktivitet på salen sidste torsdag under kårdelejren

I weekenden havde vi så et super fint Trekanten Open, som viste sig at blive det største Trekanten Open i mange år. Det skyldes især at vores satellit world cup efterhånden har fået et rigtig godt ry, og det er noget der er værd at rejse efter. Flere nationer bruger også stævnet til at skyde deres seniorsæson i gang med. Derfor finder flere det perfekt at kunne supplere deres ophold med en lille uges træningslejr. Men alle ungdomskategorierne var også ret fyldt godt op i år. Dette skyldes især det faktum, at kårdefægtningen har gode muligheder for at vokse i Danmark. Mange danske klubber tilbyder kårde, og derfor er der efterhånden ved at danne sig et stort bredt felt af kårdefægtere i Danmark. Ungdomsgrupperne var derfor væsentlig støre i år end før.

Denne uge har så været mærket af et stort besøg fra den parisiske klub CEP, vores gode venner fra Göteborg og JAF. Træningerne har i snit ligget på ca. 35 til 45 fægtere og der er sikkert blevet afgivet ca. en million touche per dag, denne uge.. det føles i hvert fald sådan. Dagene har været intense og fægterne har skullet kæmpe for at få pisteplads, så hvert eneste sekund på pisten kunne bruges optimalt. Det har været en perfekt forberedelse for vores fægtere til Ter Apel og juniorsæsonens første world cup stævne i Luxemburg. Men Trekanten kan også bryste sig af at være en klub hvor udenlandske klubber rejser til fra nær og fjern, når tiden tillader det. Det sjældent sket før, at en stor fransk klub vælger at tage til Danmark i sin efterårsferie. Trekanten er utvivlsomt ved at blive et fægtecentrum som folk tager alvorligt ude i verden.

flgtelejr480
Robin Sand fra Göteborg snakker her sammen med Alexander Tsoronis fra Trekanten og Mikkel Rahbek fra HFK.. Begge lejre var præget af en god venskablig stemning på tværs af klubber og nationer 

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.