Skip to main content

Stor holddag søndag og mandag

juniorholdet_VM_2013
Juniorholdet foran finalehallen Zatika

Følg fleuretdrengene i morgen fra klokken 10:00, hvor Danmarks juniorfleuretlandshold skal fægte hold. De møder i første kamp Argentina. Hvis de vinder denne kamp, så kvalificere holdet sig til anden dagen. Så kun en kamp skal fægtes søndag.

Der findes ikke meget information omkring de argentiske fægtere, så det er svært at vide præcis hvilken modstander Alexander, Philip, Kolja og Thomas møder. Men heldigvis har de alle fægtet en del imod fægtere fra Sydamerika denne uge. Dels i den individuelle konkurence, men også til træningerne. Så forhåbentlig har de en god fornemmelse for hvem de skal kæmpe imod.
Hvis de vinder, så bliver det nok Ukraine som næste modsander, mandag morgen i top 16.

En bemærkelsesværdig nyhed fra VM i dag, er at det danske juniorherrerkårdelandshold, fægtede sig til en meget flot plads i top 8. De skal fægte i finalehallen i morgen. Her møder de mægtige Kina, og det skal blive spændene at se hvordan de klare sig imod så stærk en modstander.
Kårdeholdet er 100% fra HFK, og der skal lyde et stort tillykke fra Fægteklubben Trekanten til vores venner i HFK. Det er et super flot resultat, og vi ønsker dem alt held og lykke med søndagens fægtning.

Følge fleuret og kårdelandsholdet ved at klikke på følgende links.

LINK - LIVE STREAM HERRER HOLDFLEURET
LINK - LIVE STREAM HERRER HOLDKÅRDE 


Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.