Skip to main content

Normanns sabel er svunget for sidste gang...

Normann_fgter
Jens 'Normann' Jørgensen

Det er med stor sorg at Fægteklubben Trekanten meddeler, at Jens Normann Jørgensen sov ind denne onsdag kun 61 år gammel efter lang tids sygdom.

Normann, som han kaldtes, var en institution i dansk sabelfægtning. I sine yngre år sad han på sabeltronen i adskillige år og vandt et utal af mesterskaber. Han var sabelfægtningens talsmand og udførte et stort arbejde for sin sport. Klubben og hele fægteverden har mistet en unik sportsmand, der altid levede op til kravet om fair play og sportsmandship.

Der er mange, der vil savne Normann, hans skarpe replik og store indsigt.

Normann har været medlem af Trekanten i noget nær en menneskealder. Han var altid et utrolig energisk og engageret medlem, som støttede klubben i selv de sværeste tider.

Vi vil savne at se Normann komme ind af hoveddøren, iført sin blå vinterjakke med et stort billede af sin søn Alexander, vi vil alle savne Normann på og uden for pisten – vi vil savne vores ven..

Vores tanker går til Normanns kone Elsebeth og deres tre voksne børn.


Æret være hans minde!

Normanns familie har bedt os om at viderbringe et ønske om, at alle er velkommen til bisættelsen, som finder sted i Store Magleby Kirke. Fredag den 7. juni, klokken 14:00.

Bestyrelsen

LINK - EFC "SAD NEWS"

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.