Skip to main content

Søren Johansen fægter ved EM i Zagreb

sren
Søren U. Johansen fægter individuel fleuret mandag ved senior EM i Zagreb

Det lykkes desværre ikke for Søren Johansen at komme forbi puljen ved dette års senior EM i Zagreb. Søren vandt en kamp i puljen imod portugiseren Gael Santos, men tabte resten. Det kunne dog have endt helt anderledes godt for Søren, idet Søren tabte to kampe meget tæt 5 - 4. Havde Søren samlet set sat et touche mere i de to kampe, så havde han haft tre sejre og dermed gået fint videre og med en god rankning. Så selvom skuffelsen kan være stor, så var det meget meget tæt på at blive en fin dag.

Men endnu mere uheldigt er det at Søren kun var et point frar at gå videre med sin ene sejr. Sørens index var -7,  havde det været bare et point bedre med -6, så var han lige præcis gået videre til direkte eliminationskampene.
Søren slutter på en samlet 55. plads.

Søren skal fægte igen torsdag den 20. juni, hvor han og resten af det danske hold skal fægte i holdtuneringen. Det danske landshold består af Søren Johansen, Philippe Jørgensen, Patrick Jørgensen og Emil U. Andersen. Trekanten.org vil selvfølgelig lægge links op, så du kan følge landsholdet kampe ved EM. 

Ellers kan du følge Fægteklubben Trekantens anden EM-fægter, Julie Bendixen, som imorgen skal fægte individuel dame kårde.

LINK - RESULTATER 
LINK - LIVE VIDEO
LINK - EM HJEMMESIDE 

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.