Skip to main content

Ny Trekanten klub i Viborg!

viborgweb
Fægteklubben Trekanten Viborgs nye logo

Denne uge kom en ny fægteklub til verden i Danmark. Klubben ledes af Thibaut Guilbert, som i mange år fægtede i Trekanten. Thibaut var en af Danmarks bedste fleuretfægtere i 90'erne, og kæmpede mange store resultater hjem til Trekanten og Danmark.
Klubben kommer, som navnet lyder, til at ligge i Viborg. En by som indtil nu har været helt uden fægteklub, og Trekanten Viborg kommer dermed til at dække en tidlligere stor sort plet på det danske fægtekort. 

Det er en stor glæde at Thibaut vælger at viderebringe klubbens værdier og starte sin nye klub op i Trekantens navn. Så der skal lyde et stort VELKOMMMEN til Trekanten Viborg i den store Trekanten-familie.

Der findes også en Trekanten klub i Vordingborg, som både er en fægteklub og en femkampsklub. Den ledes til dagligt af Erik Pock. I Køge findes Fægteklubben Trekanten Køge som ledes af Jan Ahlhof Hansen, som arrangere træning hver anden tirsdag.

Kom i kontakt med Trekanten klubberne

LINK - TREKANTEN VIBORGS FACEBOOK  (klik ind og 'like' siden)
LINK - TREKANTEN VIBORG
LINK - TREKANTEN VORDINGBORG 

EMAIL - TREKANTEN KØGE:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Fægteklubben Trekanten på facebook (ugentlige opdateringer fra ind og udland)
LINK - FÆGTEKLUBBEN TREKANTENS FACEBOOK
  (klik ind og 'like' vores facebook)

Fægteklubben Trekanten

Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.