Skip to main content

Fantastisk trænings samling for piger/kvinder

2014PITRÆ1

 

Ganske symbolsk lå årets træningssamling for piger og kvinder i weekenden for Kvindernes Internationale Kampdag. Den 8. marts åbnede Trekanten dørene for 35 kvindelige fægtere fra 12 forskellige klubber og et trænerteam fra fire forskellige nationer. Årets udenlandske gæstetræner var hollandske Wojtek Van Barneveld, og hans trænerkollegaer på lejren var Malte, Marcus, Kim, Laurence, Nick og Stewart.

Ved sidste års evaluering gav fægterne udtryk for, at det var sjovest, når alle deltagere var samlet på samme sted på én gang. Og det blev i høj grad en realitet på årets lejr - for det viste sig, at Ryparkens Idrætsanlæg havde valgt at bestille to malere til at lakere gulv den bookede ekstra hal! Det er derfor muligt, at der kunne skimtes en smule panik i arrangørens øjne, da 15 glade polterabendgæster om lørdagen tjekkede ind til halvanden times sjov og spas foruden de 42 mennesker, der i forvejen var 'proppet' ind på fægtesalen! Men på mirakuløs vis blev der plads til alle, og der var fuld aktivitet weekenden igennem. Søndag eftermiddag drog fægterne godt brugte hjem efter endnu en god træningssamling.

Mange har gjort meget for at træningssamlingen skulle blive vellykket. Så fra arrangørens side skal der lyde en stor tak til:

- Fægterne for at møde talstærkt op og være i fuld gang fra start til slut...

- Trænerne for at prioritere lejren i deres tætpakkede kalendere og levere varen i hele weekenden...

- De frivillige, der bagte kager, købte ind og hjalp til med det praktiske under lejren...

- SuperBest Bryggervangen, der sponserede al frugt til lejren...

- DFF, der igen støttede arrangementet økonomisk...

- Og ikke mindst: Frances fra Trekanten, der gav en større privat donation til lejren, der gjorde meget mere muligt. Tusind, tusind tak!

Det var en fornøjelse at afholde lejren.

Vi ses igen til næste år!

Mange hilsner fra arrangøren :-)

Lene Jensen, Trekanten

Fægteklubben Trekanten

Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.