Skip to main content

EM-fægternes reception

Kolja reception
Kolja Dahlin modtager 5000 kr. for sin 3. plads ved EM, af Dansk Fægte-Forbunds formand Jan Sylvest Jensen

Fægteklubben Trekantens eliteudvalg havde inviteret til reception onsdag den 18. marts for at fejre de hjemvendte EM fægtere og deres flotte resultater.
Klubben formand Simon Jeiner holdt tale, og lagde især vægt på at både kadet og juniorfægterne fra Trekanten havde været med til fægte dansk fægtning op i den absolutte verdenselite.
Kolja Dahlins 3. plads repræsenterer det flotteste danske fleuretresultat i næsten en menneskealder, og hertil kommer juniorfægternes flotte 7. plads på hold efter sejre over Rumænien og Letland. 

Dansk Fægteforbunds formand Jans Sylvest Jensen holdt også tale, og her kunne formanden overrække Kolja en gave-check på 5000 kr. for det flotte resultat.
DFFs formand brugte især også sin tale på at synliggøre det særlige i, at de flotte EM resultater var blevet til på trods af, at vi i Danmark opererer med budgetter, der er langt mindre end de store nationers. 

Fra hele Trekanten skal der lyde et kæmpe tillykke til Kolja og alle Trekanten-fægtere, der var med ved VM i Maribor. Slovenien.

Fægteklubben Trekantens EM-fægtere bestod af:

HERRER KADET FLEURET:
1. Mathias Danckwardt
2. Sophus Landorph
3. Jacob Brandt Lang
4. Jonas Winterberg-Poulsen

HERRER JUNIOR FLEURET*:
1. Kolja Dahlin
2. Thomas Lerche Berg
3. Conrad Kongstad

DAME JUNIOR FLEURET:
1. Josefina Lawton

*Indivduelt var bestod det danske herrer juniorhold også af MIkkel Rahbek fra HFK og på hold var Julius Sørensen fra JAF 4. mand.

medaljer
Medaljen til venstre er Koljas bronzemedalje og medaljen til højre er en medalje til Malte Trier Mørch, som er Koljas træner

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.