Skip to main content

Laurence Halsted sportschef i Fægteklubben Trekanten

Det er med stor glæde, at vi kan annoncere, at Fægteklubben Trekanten har ansat Laurence Halsted i en nyoprettet stilling som sportschef med start 10. november 2015.

Laurence Halsted

Laurence Halsted vil varetage opgaver inden for talent og elite, i praksis for fægtere på senior, junior og kadet i trekantens talent- og eliteprogram.

Laurence Halsted er britisk landsholdsfægter, fægtede OL i London 2012 og er del af det britiske World Class Programme med primært fokus på hold-kvalifikation til OL i Rio 2016. Laurence har en BA i Social Phychology fra University of Sussex og har desuden diplomer fra Canadian Outdoor Leadership Training.

Trekanten får hermed en sportschef med stærke kvalifikationer og stor personlig erfaring som fægter og med ledelse i idrætslig sammenhæng. Laurence har været bosat i København de seneste år, træner jævnligt i Trekanten og er træner i klubbens B&U-afdeling. Laurence har derfor allerede fra start et stort kendskab til Trekantens talent- og elitefægtere.

Laurence vil fungere som fægternes kontaktpunkt i samarbejde med trænerne. Det bliver således fremover Laurence, der sammen med cheftræneren på fleuret og trænerne på sabel og kårde afvikler individuelle samtaler med fægterne, sparrer med fægterne ved forberedelse og evaluering af stævner,  kører opfølgning på mentaltræning, koordinerer stævneplanlægning o.a.

Laurence kan kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.