Skip to main content

En formand takker af

image

Simon Jeiner, der i fem år har været Trekantens formand og har ført klubben fra en periode med stor krise til at stå stærkt som aldrig før, trækker sig ved udgangen af november fra formandsposten. Dette sker for at kunne fokusere på at starte selvstændig virksomhed i sit civile liv.

Fra stormvejr til udvikling og fremgang
Om årene som formand siger Simon: Da jeg for 5 år siden overtog opgaven som formand i Trekanten var klubben ude i et gedigent stormvejr. I dag er klubben et helt andet og bedre sted. Over de sidste 5 år er der sket en kæmpe udvikling på alle områder i klubben, således at klubben i dag fremstår mere helstøbt og i harmoni. Det er derfor et oplagt tidspunkt for mig at trække mig fra positionen som formand for klubben og overlade opgaven til andre og nye kræfter. Derved kan jeg få tid til at fokusere på at starte min selvstændige virksomhed

Trekanten vil altid stå mit hjerte meget nært, og jeg ønsker klubben og den nye formand god vind og forsat udvikling og fremgang. Jeg ved, at bestyrelsen vil gøre, hvad de kan for at passe godt på Trekanten og sikre en forsat udvikling i positiv retning, så Trekanten bliver ved med at være en fægteklub i balance og udvikling

Sådan bliver formandsskiftet
Ved Simons fratræden træder Lene Jensen som næstformand ind på formandsposten fra d. 1. december. Miriam forbliver på kassererposten og ved decembers bestyrelsesmøde besluttes det, hvem der bliver ny næstformand. Desuden vil en af suppleanterne overtage den ledige plads i bestyrelsen. Bestyrelsen fastlagde i september de strategiske fokuspunkter for årets arbejde på baggrund af inputtene fra generalforsamlingen. Formandsskiftet påvirker derfor ikke bestyrelsens strategiske kurs.

Indtil årsskiftet vil der blive en overgangsperiode i bestyrelsen, hvor de opgaver, som Simon var i gang med, skal fordeles på nye personer i og uden for bestyrelsen. Alle driftsopgaver bliver der naturligvis taget hånd om som sædvanligt. I starten af det nye år forventer bestyrelsen at være oppe og køre på fulde omdrejninger igen.

Tusind tak, Simon…
I 2013 overtog du en klub, der mentalt lå i ruiner. I de år, der siden er gået, er det lykkedes at gribe, styrke og udvikle alt det positive, som klubben står for og som heldigvis viste sig ikke at være bukket under. Det skyldes i høj grad dig, Simon. Du er utrættelig, initiativrig og udviklingsorienteret som få. Du har kæmpet for klubbens interesser og for vilde visioner på en måde, som kan gøre de fleste forpustede. Visioner er ikke meget værd, hvis der ikke ligger kræfterne bag til at føre dem ud i livet – og her har du været helt usædvanlig kraftfuld. Der er ikke meget af det, der har været talt om, der ikke er blevet fuldført. Senest har du sammen med andre gode kræfter i klubben kæmpet – og vundet – kampen for vores nye klublokale.

Vi vil uden tvivl komme til at mangle din enorme arbejdskraft i bestyrelsen ind imellem. Men vi under dig i høj grad tiden til at fokusere på dit ’civile’ liv – på din familie, på din egen fægtning og ikke mindst på at få startet egen virksomhed op. Med kræfter som dine, kan det kun blive godt, og vi ønsker dig alt muligt held og lykke på vejen frem.

Mange tak for en flot tid som formand!

Vi vil passe godt på klubben, og vi fortsætter innovationen og udviklingen i årene, der kommer…

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.