Skip to main content

Sådan opretter du dig i Ophardt

Ophardt er det system det danske fægte-forbund anvender til administration og håndtering af stævner, dommere og deltagere.

Det kan derfor være en god idé at få adgang til systemet, hvis du skal se dine egne resultater eller kontrollere din deltagelse i stævner.

Systemet er en online system, hvilket betyder at du ikke skal installere noget for at få adgang og at du kan tilgå det fra en vilkårlig computer der har adgang til internettet.

Systemet kan tilgås via denne adresse: https://fencing.ophardt.online/en/home

 ophardt logo

Fra sæsonen 2018-2019 er Ophardt kommet i en ny version hvor man ikke har taget adgangsdata med fra den gamle version.

Var du derfor oprettet i den gamle version skal du oprette dig på ny, ligesom hvis du aldrig har haft adgang før.

Registrering

Ophardt er bygget op omkring en brugerprofil der giver adgang til selve systemet. Til denne brugerprofil kan der tilknyttes forskellige funktioner. F.eks. kan man tilknytte en eller flere atleter, dommer eller administrationsadgang. I de fleste tilfælde vil man dog have en profil der indeholder ens egen atletdata eller f.eks. ens børns atletdata.

For at registere dig kan du benytte følgende direkte link: https://fencing.ophardt.online/en/register

Er du ikke allerede på registreringssiden kan du tilgå den via "Register" knappen i øverste højre hjørne på forsiden.

ophardt 1

På registreringsiden skal du udfylde alle felter - det eneste du kan til/fravælge er om du vil modtage producentens nyhedsbrev. (Dette nyhedsbrev har intet med Fægteklubben Trekanten at gøre)

Som brugernavn anbefaler vi at du anvender den korte form at dit navn med et punktum imellem - f.eks. mit.navn

Du afslutter med at klikke på "Continue with registration" (Husk også at klikke i "I'm not a robot" feltet ovenfor)

Herefter vil du modtage en email fra "Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den." hvor du skal bekræfte din oprettelse via linket eller ved at følge anvisningen i mailen. Når dette er gjort kan du logge på systemet.

Indlogning 

Du kan skal nu logge dig på systemet - fra forsiden klikker du på "Login" i øverste højre hjørne og udfylder med dit valgte brugernavn og kodeord.

ophardt 2

Herefter klikker du på "Login" og du er nu logget ind på kontrolpanelet.

Tilknytning af atlet

Via kontrolpanelet har du adgang til alle funktioner i Ophardt - dog er de tilgængelige funktioner bestemt af hvilken funktion du har aktiv.

Har du adgang til funktionen "athlete" i højre side skal du klikke i den lille runde cirkel.

Er denne funktion ikke tilgængelig så skal du tilknytte funktionen til din profil.

Har du fægtet før kan det være du allerede er oprettet i systemet. Findes du ikke i forvejen skal du oprette en nye atletprofil som kan tilknyttes din bruger.

Ved at klikke på knappen "Associate account with athlete" som du finder i menuen i højre side af kontrolpanelet, kan du søge efter en eksisterende atletprofil. Findes du ikke i forvejen, får du lov til at oprette dig. Husk at bruge de samme oplysninger som fremgår af dit pas.

ophardt 3

Du lander nu på en side hvor du kan søge på atletdata - her udfylder du for- og efternavn på den altlet du gerne vil tilknytte.

ophardt 4

VIGTIGT: Hvis den atlet du gerne vil tilknytte allerede har deltaget i et stævne, så er data tilgængelige og de skal blot søges frem. Du skal derfor skrive navnet på præcis samme måde som det er blevet oprettet med til stævnet. Kan du ikke søge det frem, så kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. så kan de hjælpe med at finde navnet frem. Hvis du lander på en side hvor du skal udfylde yderligere data (fødselsår, køn, adresse) så skal du gå tilbage til søge formularen og prøve igen. Formularen skal ikke anvendes på nuværende tidspunkt. Skal der oprettes en atlet eller er der problemer med oprettelsen, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Når du har fundet den korrekte atlet, skal du klikke på fluebenet til venstre for navnet. 

ophardt 5

Anmodningen om tilknytningen af atleten til brugerkontoen bliver nu sendt til en administrator for godkendelse. Dette kan desværre godt tage noget tid - har du brug for adgang med det samme så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Valg af funktion

Når atleten er blevet tilknyttet en bruger, så skal du vælge den funktion fra kontrolpanelet for at få adgang til funktionerne i denne kontekst.

Dette gøres ved at klikke på den lille cirkel ud for atletens navn som du finder i menuen i højre side under boksen "Select your function".

ophardt 6

Nu har du adgang til alle funktioner tilgængelig for denne atlet.

HJÆLP

Ophardt har oprettet et dokumentationsprojekt / hjælpeside der er under løbende udvikling, her kan du finde svar på en masse almindelige spørgsmål og få hjælp til at udføre almindelige opgaver. Siden er kun på engelsk. Har du brug for yderligere hjælp kan du skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du får adgang til siden ved at klikke på "Manual" under punktet "Help / about us" der findes yderst til højre i den øverste menu på siden. 

ophardt 7

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.