Skip to main content

Forårsstævneprogram 2012

Thomas_lufthavn
Thomas Berg alene i en lufthavn på en af de uffattelig mange stævneture

Nu er kalenderen fo foråret 2012 endelig klar til gennemlæsning. Der er dog nogle småting som vi ikke har haft tid til at se på endnu. Eksempelvis er det på nuværende tidspunkt,  ikke er bestemt hvilken ture der vil modtage søtte fra klubben. og vi har heller ikke udarbejdet et prisskøn klar. Mange i klubben har spurgt til denne stævnekalender og vi fandt det derfor vigtigt at få lagt den op så hurtigt som muligt, så folk kunne få et overblik over datoerne og begynde at danne sig et billede over deres kalender, stævneudgifterne og lign.
Hold øje med en nyere version som helt sikkert vil blive lagt op på siden her i løbet af januar.

Som noget nyt findes der nu også en fuld kalender for FIE seniorstævnerne i kalenderen. Så alle senior world cups og grand prix stævner er med. Bemærk også at der er kommet en række datoer op for esktratræninger og en forårsfest. Disse datoer finder du også på aktivitetskalenderen på trekanten.org.

Der vil blive indkaldt til planlægningsmøde omkring turene for de forskellige aldersgrupper i starten af det nye år. Du vil kunne finde datoerne i aktivitetskalenderen her på siden.
Du er meget velkommen til at kontakte Malte Trier Mørch, hvis du har spørgsmål til kalenderen. Skriv venligst til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Klik her - Download Forårsstævneprogram (6. januar version)

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.