Skip to main content

De voksne tager til Bremen!

Det er ikke kun børne- og ungdomsfægtere, der kan tage til stævner. Der er også masser af stævner for voksne, og i weekenden d. 17.-19. februar arrangeres der tur for Trekantens fægtere til Bremen for at deltage i et 'marathon-stævne', hvor der fægtes alle mod alle.

Turen er for alle voksne fægtere, der har lyst til at fægte stævne, uanset niveau. For det smarte ved et marathonstævne er, at man ikke ryger ud, hvis man skulle tabe sine kampe. Til gengæld venter op til 18-20 kampe forude! Den første aften spises en hyggelig middag i byen, den næste dag fægtes der, hvorefter vi stikker næsen hjemad igen. Fleuretfægterne kører mod Bremen fredag eftermiddag og vender hjem sent lørdag, mens kårdefægterne kører afsted lørdag med hjemrejse søndag. 

Turen gennemføres som en del af Trekantens breddesatsning med støtte fra DFF. Turen kan derfor gennemføres  for 500 kr. pr. mand, som dækker transport og overnatning. Du skal selv betale stævnegebyr og mad undervejs.

Tilmeld dig hos Lene på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest d. 1. februar. 
Du kan også kontakte mig, hvis du har spørgsmål til turen.

Det bliver en god tur
- så kom og vær med!

Læs stævneinvitationen for yderligere info l Hent PDF

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.