Skip to main content

Træningssamling for piger og kvinder

I samarbejde med Dansk Fægteforbund inviterer Fægteklubben Trekanten alle piger og kvinder til træningssamling i København d. 4. - 5. februar. Formålet med denne to dages træningssamling er at styrke netværket piger/kvinder imellem, og at fastholde piger og kvinder i fægtesporten ved et attraktivt tilbud om en udbytterig og sjov træningssamling med masser af fægtning og lektioner.

Træningssamlingen er for alle kvindelige fægtere uanset våben og ambitionsniveau i Danmark (dog minimum 13 år) og deres klubtrænere.

Træningssamlingen ledes af Ferenc Toth, Trekanten og gæstetrænerne Gertrud Berta fra Ungarn og trænerstaben søges suppleret med Friederike Jahnsen fra Lütchensee/HCFL, Tyskland . Programmet består af 2 daglige træningspas, en alternativ holdkonkurrence på tværs af våben og alder samt et  indslag, der giver en ny vinkel på eller indsigt i kvindefægtning.

I hele weekenden sørger vi for fuld forplejning, og kommer man udenbys fra, vil vi forsøge at finde gratis overnatning. 

Pris for træningssamlingen er 200 kr. Deltagere fra Jylland og Fyn har mulighed for at søge om transportbidrag. Tilmelding skal ske gennem klubberne med tilmeldingsfrist senest fredag den 16. januar på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.