Skip to main content

Så starter VM - Martines pulje i dag

Martine_EM
Martine Spanger-Ries ved EM i Porec sidste år - nu er Martine tilbage i Porec igen, men denne gang er det VM der skal fægtes

VM bliver skudt i gang i dag, og der er sikkert flere af jer der forgæves har forsøgt at finde informationer om hvornår Martine skal fægte og hvem hun skal fægte imod. Men VM hjemmesiden er mildt sagt ikke en kilde til særlig meget brugbar information, så i stedet måtte redaktionen på trekanten.org, kontakte den svenske delegationsleder i Porec, Martin Roth for at finde ud af hvad der sker.
Rygter forlyder at deres hjemmeside burde komme op at køre i løbet af dagen, og du vil muligvis kunne finde live-resultater for kadet kvindefleuret på dette LINK.

Martines pulje ser sådan her ud:


PARTRIDGE Morgan USA rank 4
Cecchini Gabriela BRA rank 19
Da VILA Monica PUR rank 26
KARIMOVA Karolina KAZ rank 41
HAVRANKOVA Eva CZE rank 49
ABDRAKHMANOVA Adelya RUS rank 50
SPANGER-RIES Martine rank 70 
Man skal ikke lægge så meget i at Martine er ranket som den sidtse i puljen. Der er mange af fægterne som der findes meget lidt information på, og derfor er det svært at konkludere særligt meget ud fra rankningen. De fleste fægteanalytikkere vil nok mene at denne pulje er relativt god for Martine. Idet det nok kun er den amerikanske fægter der har stor erfaring.
Vi vil de næste daqe forsøge at opdatere trekanten.org så ofte som muligt, så du hele tiden har de sidste informationer om Trekantenfægterne ved VM i Porec. Se også Maltes blog for at få de sidste nye inside-historier.

 

Fægteklubben Trekanten

Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.