Skip to main content

Nyt fra bestyrelsen, august 2013

Trekantenlogo320

Så er en ny sæson skudt i gang efter en lang varm sommer. Her kommer diverse info, der knytter sig til starten af denne efterårssæson.

Samtaler med Ferenc
I forbindelse med Ferenc’s afgang som fægtemester i Trekanten gives fægterne mulighed for en afsluttende, individuel samtale med Ferenc. Det bliver tirsdagene d. 20. og 27. fra kl. 18.30 samt onsdag d. 21. fra kl. 18.
Der afsættes 20 minutter pr. samtale og der hænges en tilmeldingsliste op på kontordøren, hvor interesserede kan skrive sig på.

Disse samtaler erstatter ikke den halvårlige samtale, som elitefægterne har med trænerne – disse vil finder sted i september, og der sendes indkaldelser ud snarest.

Afskedsreception Ferenc
Vi afholder afskedsreception for Ferenc fredag d. 30. august kl. 18-20 i Trekantens lokaler. Vel mødt til alle!

Midlertidig træningsplan
Vi har i løbet af sommerferien lagt en midlertidig træningsplan op for tiden efter Ferenc’s afgang, altså fra 1. september frem til ny cheftræner tiltræder. Planen er under stadig udvikling og vi vil snarest lægge en yderligere detaljeret plan op.

Cheftræner-status
Bestyrelsen har været en kortlægningsproces igennem og er nu i gang med at formulere stillingsopslag samt stillingsbeskrivelser for trænerne i klubben. Stillingsopslaget forventes færdigt til offentliggørelse d. 1. september.

Succesfuld sommerlejr
En række af klubbens frivillige og klubbens trænere afviklede en stor, flot sommerlejr i Sakskøbing i dagene 30.7.-4.8. Tusind tak til alle for en forrygende indsats med den største sommerlejr nogensinde!
Vi har denne gang fået deltagertilbagemeldinger, som er samlet i en oversigt og en statistik, som er slået op på salen.

Code of Conduct
Trekanten er i dag en relativt stor klub med en bred medlems- og interesseskare. I forlængelse af klubbens værdisæt og i tråd med bl.a. DIFs anbefalinger har bestyrelsen udarbejdet et Code of Conduct, som er et sæt retningslinier for, hvordan medlemmer, trænere, ledere, frivillige eller i det hele taget personer, som repræsenterer FKT, forventes at opføre sig, når de deltager i klubbens aktiviteter. Du finder Code of Conduct under Værdier og Politikker i menupunktet Klubben.

Info til medlemmerne
Udover de opslag, som lægges op på hjemmesiden om stort og småt i klubbens hverdag og drift, vil bestyrelsen fremover en gang i kvartalet samle sidste nyt fra bestyrelse og udvalg i et nyhedsbrev, som sendes direkte ud til medlemmerne. På hjemmesiden finder I udvalgene under menupunktet Klubben, de kan kontaktes direkte. Hvis I vil i kontakt med den samlede bestyrelse, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.